0 oy
581 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (95 puan) tarafından
Kayınvalidem 40gunluk bebeğimin emzigini çaya batırıp ağzına verdi bende kızdım anne ypma nolck çay dedi kızlar normal mi

24 Cevaplar

+1 oy
(311 puan) tarafından
Sence normal mi
(95 puan) tarafından
Değil kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ama yok cildrdim ya
(311 puan) tarafından
Böyle insanlar keşke olmasalar Allah yardımcın olsun izin verme bence
(95 puan) tarafından
Canım zaten evimizi böcek sardı ilaclattik buraya geldik kalmaya o da aniden ypti şaştım kaldım birde sürat döküyor bna
(1,081 puan) tarafından
Hiç surat yapmasına aldırış etme canm benim çocuğum de geç. Sınırını çiz şimdiden....
Geçen gün bizimkiler de aynen surat yaptılar alındılar.Dedim annesi benim en iyisini ben bilirim.biz hiç mi bilmiyoruz dedi kaynana sonuçta benim çocuğum tabii ki en iyisini ben bilirim dedikçe kudurdular.hic oracıl olmadım.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tabiki değil, çaya batırma sebebi neymiş peki? 
(95 puan) tarafından
Nolcak çay dedi birden bire ypti neye uğradığımi sasirdim
tarafından
Net olarak çizgini şimdiden çekmezsen çok sıkıntı yaşarsın.
(95 puan) tarafından
Kadın a dedim birde haklıymış gbi surat döktü
0 oy
(3,238 puan) tarafından
El kadar bebe ne anlar caydan karışmasınlar herşeye 
(95 puan) tarafından
Anlamıyor ki bide haklıymış gbi surat döktü
(3,238 puan) tarafından
Ayy suratına..  aman asarsa assın boşver
0 oy
(830 puan) tarafından
Normal değil ama sakin ol oluyo böyle səylər.  Birdaha izin verme.  Kəndinə də stres yapma gərək yok...  Ama bisküvi koysun yanına çay kuru gitmez 
(95 puan) tarafından
Cidden sinir oldum canım amacı ne ypmaya calisiyo
(830 puan) tarafından
Yav bazen böyle işgüzar kaynanalar çıkıyor meydana yani maksat emzık tutsun olsa neyse de durduk yere çay vermek nedir ya
tarafından
Ay kafa dengim bsbsbsbsbebebsbeb
(1,081 puan) tarafından
Sen emzik den bahsediyorsun sabah kahvaltı yapıyor boğazı kurudu çay ver diyor.hayir diyorum çay kabız ediyor üstelik kansızlık var vermiyorum nolcak demsiz içsin diyor.hayir deyip geçiyorum.
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Bunun normali mi olur ya saçmalık resmen 
(95 puan) tarafından
Canım zaten normal değil kadın öyle bı konuştu ki sanki ben hataliymisim da o haklıymış
(2,385 puan) tarafından
Eskiler anlamıyo benimkide bardağın dibindeki çaya tutku bisküvi koymuş ezmiş kızıma veriyordu bide marifetmiş gibi söylüyordu deli oldum
0 oy
tarafından
Anormal             
0 oy
tarafından
Anormalllll          
0 oy
(1,334 puan) tarafından
Bi kereden bişi olmaz da sen yine yüz verme bardagin tamamını icirmeye kalkmasin kaynanalar hep aynı bi yüz versen bakmissin tabak tabak yemek yediriyor 
0 oy
tarafından
İnsallah hakkıyla kızmışsındır da başka şeyler denemeye kalkmaz. 
0 oy
tarafından
Tabiki normal değil 
0 oy
(2,246 puan) tarafından
Böyle postları okuyunca kendi annem ve kayınvaliden aklıma geliyor deli oluyorum. Benim annem de biberonla açık çay verecekti son anda yakaladım kayınvalidem emziği bala batırdı yine son anda yakaladım. Allahım diyorum biz nasıl büyümüşüz. İnan çok sinir bozucu yardıma geliyorlsr gerek yok dememe rağmen dişimi sıkıp sabretmeye çalışıyorum.
0 oy
(415 puan) tarafından

Kaynanam sağolsun eşim sağolsun kızım çay gördü mü içmeden durmuyor caykolik oldu çıktı :angry: benimki de yeni doğduğunda eve gelir gelmez serbet verdi insanı çıldırtmak için herseyi yapıyorlar 

0 oy
(9,232 puan) tarafından
Bişey olmaz korkma . Bıdaha da yapmaz şnsallah
0 oy
(63 puan) tarafından
Senin ki hic canim benim ***** kaynana 40 gunluk bile.degilken bogazi sismisti karabiber verin demisti bu denli cahil kadin oyle seyler yap diyordu ki eminim kendiside zarari biliyor ama benim elimden bisey ciksin istiyordu
0 oy
(1,764 puan) tarafından
Bu kaynanaların derdi ne ya bide torun torun derler uzaklaştırınca niye uzaklaştı bi sor niye uzaklaştı benimkide 40 gunlukken havaya fırlattı 35 haftalık doğdu bide ondan beri asla tek bırakmam yanından hiç ayrılmadım ben nereye kızım oraya 
0 oy
(238 puan) tarafından
Hiç normal değil canım benim bebeğim 8 aylık geçen kahvaltida çayın içine ekmek doğrayıp yedirelim dedi ne alaka çayın zararırı var yararı yok dedim sonra dan küstü sürat yaptı yaparsa yapsın bebeğimden önemli değil 
0 oy
(1,294 puan) tarafından
Kansızlık yapar el kadar bebek ya her şey e burunlarını sokup dik KAFALILIK yapmasalar şaşarım 
0 oy
(14,856 puan) tarafından
Tabikide normal değil izin verme benim kaynana olacak da emzigi tutmuyor diye pekmeze banmis verdi bi anlık verince gördüm eşime de söyledim baktım emzigi tekrar etti kızım 2. Kez yapsaydı bi daha asla gitmezdim yanına şuan 3 aylık bisiler tattır diyenler var gelmem bir daha diyorum
0 oy
(1,724 puan) tarafından
Normal değil tabi ki ama bu eskilerin adeti bebeklre hep bir şey verme derdindeler
0 oy
(1,171 puan) tarafından
Ay benim de kayınvalidem yapmıştı 40 günlük bebeğime :) O zaman lohusa kafasıyla da dili yanacak diye tepki göstermiştim. Yapmaması lazım ama öyle bir kere yaptıysa da kafanı yorma buna 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 139 göst.
6 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 835 göst.
22 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,857 soru

24,091,167 cevap

331,755 kullanıcı

...