0 oy
361 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşimle boşanma davamız var ama bir buçuk aydır herşeyi ailem yapıyor iki küçük bebeğim var evden hiçbirşey almadan cikmistim (elbise para mama bez) herşeyi ailem aldı bu süreçte bu durumlar normal mi.? yani istenilse bir şekilde mama bez elbise gönderemez miydi? Bunları hakimi söylemem lazım mi?

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tabıkı soyle hıcbır ıhtıyacımızı karsılamadı de, sormadı de, yanı devlet zorunlu nafaka baglamazsa bu adam 3 kuruş vermeyecek bellı
tarafından
Isterse vermesin Allah bana bize yeter ama kendisi son model arabaya binip gezer annesiyle birlikte benim evimde yaşar çok zengin ama çok cimri... evlatları için birşeyler yapsaydı keşke
tarafından
Nıye vermesın ya oyle dunya mı var? Bu cocuklar agac kovugundan mı cıktı? Senın oldugu kadar onun da evlatları maddı manevı herseyını karsılamak zorunda
-Reklam-
0 oy
(1,334 puan) tarafından
Herkes baba olamıyor ne yazik ki insanin hic mi aklına evladi gelmez ihtiyacını karsilayayim ele muhtaç olmasın demez ne biçim insanmış 
0 oy
(3,554 puan) tarafından
Tedbir nafakası aç benim bir tanıdık boşanmadan önce nafaka davası açmıştı kaç ay sonra boşanma davası açtı bundan beş yıl önceydi raahat o zamanın parası bin lira ödemişti kocası bir çocuğa 
0 oy
tarafından
Post yukariiiiii

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 509 göst.
13 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Fatmakayram (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 226 göst.
1 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Milena16Miran (7,136 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 590 göst.
0 oy
6 cevap 424 göst.

Kategoriler

1,471,739 soru

24,102,779 cevap

332,521 kullanıcı

...