0 oy
350 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar ben  aşırı kustum üç aylık dönem bitti. Hiç yeterli beslenemedm süt içemedm yoğurt yiyemedm içimi yaktı.cok ağladım çocuğumu düzgün besleyemedm diye. Şimdi biraz biraz yiyirm kusmalarm azaldi ama işte dedim gibi üç aylik dönem bitti zekasinda sağlığında kötü bişiler olmaz dmi birde benm tiroidlerim cok yükseldi 12 çıktı sınır 3 tü kızlar tiroidleri bu kadr yüksek olan varsa yazin lütfen. Şimdiden sonra yesem herşeyden faydası olur dmi  13 Haftalık Gebeyim.

12 Cevaplar

0 oy
(30 puan) tarafından
Hiç üzme kendini canım bende senin gibiydim bundan sonra tabikide faydası olur meyve sebze çerez herşeyden ye vitamin ilaçlarını ihmal etme Allahın izniyle güzel gelişir bebiş kilo alır 
tarafından
Amin inşallah sizinde bebeğiniz sağlıkli olsun amin ♥️
(30 puan) tarafından
Aminnnn inşallah canım ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
İlk 3 ay yediklerinden değil kanından besleniyor zaten canım, bu aydan sonra evet yediğin herşeyden alır sıkma canını 
tarafından
Amin Canım ♥️
0 oy
(1,992 puan) tarafından

canım zaten şimdi şimdi senden beslenmeye başlayacak vitaminlerini içtiysen sorun yok Ben 4,5 ay sonra normal beslenmeye başladım yani dert etme şimdi başla her gün bir bardak süt ceviz badem muz Kivi özellikle kivi bebeğe  kilo aldırıyor 

3,640 doğum yaptım :) 

tarafından
Kivi yiyemiyorm elleyemiyorumda  Diğerlerini yerm smdiden snra ♥️
(1,992 puan) tarafından
kız kapat gözünü ye işte :d çok faydalı folik asit var içinde
0 oy
(1,180 puan) tarafından
Oo tabi ki faydası olur. Daha önünde up uzun zaman var çok güzel beslersin. Ceviz, badem, yumurta, süt düzenli bir şekilde ye
tarafından
Yicem İnşallah sizde yiyin bebeğiniz sağlıkli olsun inşallah ♥️
0 oy
(2,512 puan) tarafından
Bende senin gibiydim ilk 14 hafta kesinlikle hicbirsey yemedim icmedim asla.yemedim günde 12 kere kustum 9 kilo zayıfladım  iki gunde bir acil kapısında  serum taktirdim  hastanede  yattim hatta 3 gun en ağır  bulanti haplarını  kullandim 14.haftadan sonra kusmalarim gunde 3 kereye düştü  biseyler yemeye basladim 39 hafta olana kadarda bulanti hapi kullandim hergun cok cok.cok.zordu benim icin bende tiroid  ilaci kullandim  yüksekti  biraz oglumda 3 bucuk kilo doğdu  bisey olmaz ALLAH in izniyle korkma 
tarafından
Içim rahatladı çok sağol canım ♥️ bebeğin bir ömür sağlıklı olsun inşallah
(2,512 puan) tarafından
Amin sende hayırlısıyla  kucağına  al insalalh
0 oy
tarafından
Hıc uzılme kuzum ben 9 ay kustum, 72yle hamıle kaldım 72yle dogum yaptım kızım 3.500 dogdu 52 cmdi, hem de gayet saglıklıydı, senden gıdıyor ama bebek beslenıyor
tarafından
Beslensin yazik yavrum ya . İnşallah sizinde rahat güzel geçer hamileliginiz çok sağolun içim rahatladı ♥️
tarafından
Dogurdum ben :D 23 aylık oldu suan bıle kılosu yasıtlarından cok önde, doktorum bana hep cocuk bır sekıdle beslenır sen mahvolursun demıstı ki dogumdan sonra 1 haftada 10 kg verdım dusun, kan degerlerım vıtamınlerım hepsı yerdeydı ayaga zor kalkıyordum agrım sızım yoktu ama beynım bomboştu sanki. Sana tek tavsıyem 30-34 arası cocukta gerılık cıkabılır hıc uzulme bır de hergun bu cocuklar ıcın devam sutlerı varya onlardan 1-2 bardak iç ve kabak cekırdegı ye bu ıkısıyle 2 haftada 1 kg aldı benım kız :)
tarafından
Yaşım 23 ilk bebeğim ne yesem çıkıyor 45 kilo oldum 55 kilodan düştüm 10 kilo verdm ne yesem çıkıyor ağladım besleyemiyirm diye normalde de zor kilo alan biriyim boyum 1.70 tiğ gibi kaldım gören nolmus sana ne bu zayıflık diyor tavsiyeler için teşekkür ederim deniycem yazcam sana canım sağol ♥️
tarafından
Rıca ederım kuzum her zaman yazabılırsın bırsey sormak ıstersen de yaz :) saglıkla kucagına al ınsaAllah
0 oy
(1,334 puan) tarafından
Allah'ın izniyle hiç birşey olmaz ben ilk gebeliğim de 9 ay boyunca beslenemedim ama bebegim her yönden sağlıklı 
tarafından
Çok geçmiş olsun Canim şükür bebeğin sağlıkli bir ömür sağlıklı olsun inşallah ♥️
(1,334 puan) tarafından
Amin canim hepimizin evladina Rabb'im saglik versin
0 oy
(4,420 puan) tarafından
Gebeliğin ilk 3 4 ayi bebek annenin mevcut depolarından beslenir canım yemesen dahi bebek gelisip buyumeye devam eder zihilsel ve bedensel problemler genellolle genetik dir ve yakın geçmişinde olmasa dahi bu herhangi birinsin soyunda varsa ya da akraba kanındansanız beğeninizde çıkabilir velhasıl üzülmene değmez ko stres ve üzüntü de bebeği etkiler sende ko rahatsızlıkları tetikler o yüzüden tevekkül et ve bundan sonra kendini iyi hessottigin sürece düzenli beslen ;) rabbim sağ salim kucağına aldırsin inşallah 
tarafından
Çok rahatlattiniz bni çok sağolun İnşallah sizinde bebeğiniz bir ömür sağlıklı olur ♥️
(4,420 puan) tarafından
Amin inşallah canım benim ❤
0 oy
tarafından
İlk 3 ay kustum son 3 ay daha çok kustum. Sadece 3 ay beslendim denebilir.  Çok şükür hiç sorun olmadı bebeğimde.  Sadece kilosu 2.800 doğdu o da düsük değil zaten. Canını hiç sıkma. 
tarafından
Canim benim çok geçmiş olsun inşallah bir ömür sağlıklı hayatiniz olur ♥️
tarafından
Amin canım :)  sağlıkla kucağına al insallah.
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Bebek ilk 12 hafta yediklerinden beslenmiyor. Kendi kesesinden ve senin depoladigin vitaminlerden besleniyor. Bu haftadan sonra kordonla anneye bağlanıp yediklerinden beslenmeye başlıyor. Bana bunları doktorum söylemişti. Yiyemiyorum dediğimde. Korkma şu an beslenmenle alakası yok bebeğinin demişti. Sen elinden geldiğince dikkat etmeye çalış bundna sonra. Bol bol taze sebze meyve balık ceviz bakliyat günlük bir yumurta ev yapımı yoğurt baş yemeye calis.  
tarafından
Yumurtadan küçükken zehirlenmistim onu yiyemiyorm folik asit hapim yeterli gelir mi
(1,421 puan) tarafından
OMEGA 3 desteği alabilirsiniz hap veya şurup seklinde
(1,421 puan) tarafından
Yada doktorun tavsiye ettiği bir multivitamin
0 oy
tarafından
Ben 1 ay boyunca hiç yemek yemedim abartmıyorum hiç yemedim yiyip kusma gibi de değil bide üstüne kanlı ishal günde toplam ishal şekilde 20 kere tuvalete gittim abartmıyorum olanı söylüyorum Rabbime çok şükür ki şuan herşey yolunda bakalım detaylı ultrasonda ne çıkacak Rabbim büyük inşallah birşey olmamıştır bebeğime 
tarafından
Aayy Canim çok geçmiş olsun kıyamam ya . inslalah ömür boyunca sağlıkli olursunuz ♥️
0 oy
(6,849 puan) tarafından
Şimdi öncelikle ilk 3 ay seni. Depolarından kanından beslenir şuan düzenli beslenmeye devam edin eğer TSH hormonunuz bu kdr yüksek ise ilaca başlamissinizdir diye düşünüyorum her ay düzenli kan verin endokrin bölümüne gidip. 
tarafından
Evet 100 mg leviteron kullaniyorm her ay kan veriyorm.
(6,849 puan) tarafından
Levotiron evet doğru bide euthyrox var başka ilaç yok tiroit için. Aç karnına yemekten önce 40 dk önce iç sabah Cnm etkisi olsun. Birde dereotu tüket çok faydalı. Lahana karnabahar gibi şeyler tüketme tiroitlere iyi gelmez Cnm .
tarafından
Sabahları dikkat etmeye çalışıyorum saat dilimine ama bazen çok acikip yiyorm.karnibahar ve brokoli en sevdiğim yiyecekler ama zararliymis bana
(6,849 puan) tarafından
Evet cnm daha çok besin var ama aklımda yok şuan bnm annemin tiroit bezleri alında 15 senedir felan ömürlük levotiron kullanıyor mesela. Sen yine uyanır uyanmaz at kahvaltı hazirlayasa bekle Cnm faydasını gor çok yüksek cunku

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,476,885 soru

24,175,288 cevap

336,073 kullanıcı

...