0 oy
576 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

İmam bayıldı için Patlican kizartiyorum 6 kilo. Siz nasıl yapıyorsunuz aşkolar bizim burda patlıcanı komple kızartmazlar 1 patlıcanı 2 böleriz. Birde domates robota vuruyorum şuan karnı yarığa göre biber ve domateste dolaba atıyorum kışın şipşak olsun diye. Yemeği için konserve yapıyoruz biz dolaba atınca tadı çok değişiyor 

image

9 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Eline sağlık canım

Ben sevmiyorum konserve ve buzluk ürünlerini 
tarafından
Biz yiyoruz canım
-Reklam-
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Allah agız tadıyla yedırsın bacım.eşimin alerjısı var patlıcana ama bende bayılıırırımmmmm ama eve hıc girmez:( bizimkıler de tüm olarak kozartıp atıyolar ama cok yaglı oluyo dolabtan cıkınca bişeye benzemıyo ben fırınlıyorm bı tık dirintutuyorm güzel oluyo bıde bız kzıartmalık sos yaparız bıber patlıcan kızartılır domates koyar kaynatırız şişe daha lezzetlı oluyo evet dolapta pek tadı olmuyo malesef.bende şişe beceremıyorm dolaba koyuyom garantı:)
tarafından
Kuzu yağı alması için altına havlu kağıt sermek lazım 5 kat falan ben öyle yapıyorum 2 3 saat bekledikten sonra dolaba atiyorum
(2,704 puan) tarafından
Anam bacıımmm 5kat nedir:)))kagıt havlular olmuş servet kjghkl normal havlu koyardım heralde:)yıkardm sonra.Afiyet olsun canm
tarafından
Başka türlü yağı salmıyor aşkom benim dhebsvsvs
0 oy
tarafından
Ellerine sağlık 
tarafından
Teşekkür ederim ❤️
0 oy
(7,035 puan) tarafından
Ellerine sağlık güçlü hatun bende atacam daha haftaya pazara çıkarsam Alaçam sağlıkla yemek nasip olsun inşallah bereketli olsun 
tarafından
Sağolasın bacıkom sanada kolay gelsin inşallah bir nefeste bitirirsin vallaha çok zor yapmak ya
(7,035 puan) tarafından
Aynen vala kız bizimki daha yeni başladı Eylül'ün sonuna kadarda devam edecek pul biber domates salçası biber salçası kozlemelik konservelik doğranmış biber fasulye bezelye lahmacun harcı vs daha var yani sayamadim şimdi :D yapılacak çok şey var
0 oy
tarafından
Benim annem bana hazırlıyor 
0 oy
tarafından
Taşınıyorsun zaten birde kışlıkla uğraşıp iyice yorma kendini iskan işi me oldu demiştim önceki postunda cevap vermedin
tarafından
Kuzu yarın belli olacak hem şantiye şefi hemde mutahit dedi kesin yarın belli olacak dedi ikiside
tarafından
Hadi inşallah
0 oy
tarafından
Canım afiyet olsun. 

Ben küçük patlıcanı bölmeden yapıyorum. Bi dahakinde dene istersen 
tarafından
Kuzum bende küçük patlıcanı bölmeden yapıyorum ama uzunlari bölüyorum
0 oy
tarafından

Kız dur bı maşallah sana ev telaşın var bı yandan bı otur oturduğun yerde ;)

tarafından
Kuzum orda evim pislenmesin temizlikçi tutcam beni evi alan kadında badana yaptırıp temizlikçi tutacak o yüzden yapıyorum burda kendisi dedi burda yap diye evi ben temizleticem badana yapıcam zaten dedi
0 oy
(28,518 puan) tarafından
Musakka yiyom şuan :D
tarafından
Yaaa onu hiç denemedim bak

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 161 göst.
15 Eylül 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Aysegul&20 (7,237 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,478,449 soru

24,197,483 cevap

337,330 kullanıcı

...