0 oy
266 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (829 puan) tarafından
Bir tatlı kaşığı tuz yarim bardak sirke yarim bardakta suyu karıştırıp şeffaf bir bardak içerisine koyup evde görünmeyen bir yere koyun negatif enerjiyi çekiyormuş tuzun içindeki maddeler bende instagramimda gördüm denemekten zarar gelmez:) 1 gün bekleyecekmiş eğer suda bir değişim yoksa evde negatif enerji yokmuş şu değişirse var demekmiş şu degismeyene  kadsr yapın diyo her gün 

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Mis gibi inşirahla bakara varken yapmam ben bunu. Benim adam büyü sanar zaten :D

(829 puan) tarafından
Tabi ki canım herşeyin başı dua bizde okuyoruz açıyoruz evde ama bunu da bi denicem bakalm ne olacak:)
tarafından
Hadi bakalım :)
-Reklam-
0 oy
(384 puan) tarafından
Esra ezmeci paylasiyordu bunu :)
(829 puan) tarafından
Evet ondan gördüm bend3:)
(384 puan) tarafından
Onda ise yarar bilgi çok:)
0 oy
(9,614 puan) tarafından
Deil sirke alim gelse alamaz bizim enerjiyi kimse
(829 puan) tarafından
Bi dene kiz belki ise yarar
0 oy
(1,172 puan) tarafından
Ben bunu yaptım ama içerisine bazı dualar okumuştum. Bir hafta durdu rengi kömür gibi olmuştu. Ama hangi duaları okudum hiç hatırlamıyorum. Evde bereketi de artırıyor diye biliyorum, esim o hafta devlet işine girdi.
tarafından
Dünden kalmayın☺️❤️
tarafından
Aman böyle kal esmos  öbür türlü hiç cekilmiyorsun jsjsnsjsms ❤️☺️
tarafından
Yaaa ablaaaa sjjs nedenki
tarafından
Şaka kız şaka uzulmene dayanamıyorum ondan bende burda kahroluyorum güzelim ❤️☺️
tarafından
☺️❤️☺️❤️☺️ beni çok sevdiğini biliyorum❤️☺️❤️

Herşey kocacığım da bitiyor iste aslında çok iyiyiz normalde de çok söyler ama bir anda sadece onun için araamasi beni daha mutlu etti

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 118 göst.
30 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mys-2boys2girls (4,847 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 479 göst.
5 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde Azra05 (255 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,512 göst.
+4 oy
22 cevap 645 göst.
26 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde honki ponki toninok (4,290 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,462 soru

24,058,772 cevap

330,039 kullanıcı

...