0 oy
80 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar numaralı gözlük kullanıyorum yarın doktora gidicem sadece camım 500 civarı tutuyor gözlüğün çerçevesi hariç optikciler de çerçeve çok pahalı hepsi 1000ni buluyor nette daha uyguna var 5 yıl oldu çerçevemi değiştireli soyulmaya başladı artık netten alsam yüzüm de nasıl durur her gözlük de olmuyor bazen kısa kalıyor yüzüm toplu çünkü 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla ben denemeden hayatta alamam canım 
tarafından
Bende 15 yıldır kullanıyorum hep deneyerek aldım ama herşey ateş pahası olmuş geçen sene bı cama 500 civarı verdin inceltmis için 2 bin istedi herşey uçtugu için böyle daha uyguna gelir diye düşündüm ama zor gözlük işi
-Reklam-
0 oy
(5,710 puan) tarafından
Kuzim 5 yıl kullanacağın gözlük için 1500 lira vermek çok da pahalı olmaz aslinda.. Sonuçta gözlük bu uyanık oldigun her an gözünde. 

Ben gece gün  değiştirdim arasun da 200 300 civari olan çerçeveler de vardı,onlara da bakabilirsin. Ama online satışlar yık optik gözlüklerde.
tarafından
Sadece camına geçen sene 2 bin istedi inceltilmemise 500 verdim 15 senedir kullanıyorum onsuz körüm resmen ama köye filan gidicez ay sonu sonra eve başlicaz maddi yönden çok sıkışmayalım diye uygununu baktım bizim burda ki optikci çok pahalı 500 den aşağı çerçeve yok ben büyük kullaniyorum kemik gözlükler de pahalı oluyor bakalım başka optige sorucam olmadı netten alıp camını taktıricaktim optikci de
(5,710 puan) tarafından
Giresundasın sen de galiba,atasuna bak mutlaka. En uygun fiyat orda Giresun Merkez de.
tarafından
Yok ben İstanbul da yaşıyorum Atasun çok pahalı genel olarak bı camına 500 demişti 10 sene önce başka yerde 200e almıştık
(5,710 puan) tarafından
Ben sana güncel fiyatları söyleyeyim. 240 a var bi cam normal olan,540 a var bitane inceleltilmis ve mavi filtreli bir de 850 ye var daha farklı özellikleri olan. Kemik çerçeveler de 200 300 civarı. Tabi kalitesi nasıldır onu bilmiyorum.
tarafından
Benim numaram büyük 4,5 bide astigmatim var oda 3,5 civarı o yüzden fiyatları yüksek oluyor özelliklerine göre değişiyor dediğin gibi teşekkür ederim yine de
0 oy
(5,482 puan) tarafından
Ordakiler de çok kaliteli olmuyo yanlız haberin olsun 
tarafından
Ay bide o var evet ben 5 senedir kullanıyorum çok şükür çok darbe aldı oğlum saolsun ama bişey olmadı en iyisi görüp almak
(5,482 puan) tarafından
Benimkini de kızım biraz hırpaladı, kulak yanına gelen yeri biraz deforme oldu ama fiyatlardan dolayı duruyo daha
0 oy
tarafından
Denemeden alma derim 
tarafından
Yüzüm de toplu herşey uymuyor en iyisi denemek galiba

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 124 göst.
13 Mayıs 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Siiiiiiiii (443 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 84 göst.
0 oy
1 cevap 97 göst.
0 oy
3 cevap 107 göst.

Kategoriler

1,468,933 soru

24,065,804 cevap

330,363 kullanıcı

...