0 oy
154 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9,233 puan) tarafından
tarafından yeniden etikenlendirildi
Benim eşim asker 22 sınde görevlendirme var suan tekırdagdayız.ama kendo ewımiz kırkalarelınde... 1 saat mesafe yani burda egıtımdeler eşyalı ew tuttuk.

Asıl mesele o gidince ben Kırklareli ne mi gideyim.memlekete ailemin yanınamı bu arada eşimin ailesi de orda:) malum gidince gitmekte lazım  orda bi ewim yok eltimde kalcak mecbur. 

Ailem memlekette fındık topluyor İstanbul'a dönmeleri 20 gün ü bulut
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevaplar

0 oy
tarafından

Kırklarelınde nerde evınız :D gel kırklarelıne gelll

(9,233 puan) tarafından
Üsküpte canım oraya gelincede Üsküp malum ulasımı zor
-Reklam-
0 oy
(1,767 puan) tarafından
Tabikide evine git ben evime gitmeyi tercih ederdim nolursa olsun evim 
(9,233 puan) tarafından
Oranında eksi yönü sınıra yakın yoldugundan alısveriş vs imkanı yok
(1,767 puan) tarafından
Hmm valla canım o zaman bişey diyemiyorum yani elbet vardır biyerde market falan ama nerde rahat edeceksen oraya git kayınvalidenler iyiyse arada gideceksen annenlere git ama inan bekar hayatı gibi sığamıyosun aile evine en azındsn ben sığamıyorum
(9,233 puan) tarafından
Aile ewımle alakalı durumum iyi ama onlarda ay sonu gelcek tek kendi ewımde nasıl olcak valla muallakta kaldım

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 911 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde BirAnne93 (1,655 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 405 göst.
5 Eylül 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde bir_melek_aannesii (155 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 363 göst.
25 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde nurr001 (3,452 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 410 göst.
21 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Misswomennn (71 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,789 soru

24,174,093 cevap

336,023 kullanıcı

...