Benim için herkese gelsin bacılar ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Sen kolaya kaçmış herkes demissin liste çok kabarik benim olurda unutur ederim seni taklit ediyorum.... herkeeessss ❤❤❤❤❤❤❤
Burda kimseyi tanımıyom ya ama herkes bana çok yakınmış gibi gelio ama bolca kalp bıraktım üstüne alınan alınsın
baya yeni sayılırım ama yorumlaştığım kişiler var zevk alarak.. seviyorum kendilerini ve yorumlarını
elam
dünya
tugurrr
bbüşra
mavikolata
ulnerr
ikimelekannesi
halil’in annesi
daha peeek çok kişi ama aklıma gelenler bunlar oldu hepinize birer kalp♥️
Yeniyim kimseyle arkadasligim daha oluşmadı herkese kalp kalp kalp
Aslı ablayı çok seviyorum görüyorsa + yapsın
Tabikidee Hanifem
Mervem
Elif mervem
Dünyaam
Kurgucubirim fatmam
Ayşem
Anneoluyorum
Ben daha yeniyim suana kdr konustugum kimseyle kotu birsey gecmedi aramizda seviyorum onlari
Kizlar sevdiklerinizi yazmak kolay bide sevmedijlerinizi gorelim illa vardir birilerihadi itiraflarinizi bekliyorum
Elam Kurgucubiri 2pasaannesi Minatoprak Mrv44 Azamelia Cerosss Dagcicegim Durunun kraliçesi Asli Leylaahmetmizgin Mucizenin annesi Emirim34 Filizz Delibirhatun Tekrar anne. Veeee adi yazilmayan tum. Arkadaslar aslinda daha cok kisi var aklima gelenler.❤❤❤❤❤
ikbal sadece bir kişi mi yani bir iki daha sayacaktım aslında
Gurbetçi (^^) (senin adını tam yazamadım canım) Minik paşa Aliasafinannesi Oğlusum Meleknaz (ablam bana çok yardımcı oldu Normalde de konuşuyoruz kendisi ile) Semos Hbmertugruld Büşraahmed Ssihirlieller Minitoprak (dunyacim) Rahime yılmaz Açelya
1,486,268 soru
24,298,762 cevap
343,932 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın