0 oy
131 göst.
Diğer kategorisinde (862 puan) tarafından
Saç kavurmayi nasıl yapıyorsunuz 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Saçımdan bir tutam alıp yağda kavuruyorum üzerine biber domates birazda tuz ve baharat immmmm misss:D

(862 puan) tarafından
Hahaha bunu deneyeceğim:D
tarafından
Şaka bir yana
Önce etleri yağda kavuruyorum birazcık kuyruk yağı da atıyorum sonra üzerine sivri biber onlarda kavrulunca domates çok az domatesi ekledikten hemen sonra acı pulbiber karabiber ve tuz üzerini kapatıp 10 dakika kadar bekliyorum domatesler eriyince güzelce karıştırıyorum suyunu çekince kapatıyorum yanında ayran ve soğan süper oluyor
(862 puan) tarafından
İmm güzele benziyor peki etin üzerine hiç su eklemiyor muyuz
tarafından
Ben eklemiyorum canım tabi taze ise ama geç pisiyorsa biraz ekliyorum iyice pissin diye altı da kısık olucak ki ağır ağır olsun
(862 puan) tarafından
Tamamdır çok teşekkürler:))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Önce etleri katıyorum suyunu salıp geri çekiyor, daha sonra sarımsak rendeliyorum biraz salça biraz yağ kavuruyorum eti, daha sonra biber katıp biraz daha çeviriyorum en son da domates katıyorum ben çok pişmiş sevmem domatesi onuda biraz çevirince karabiber tozbiber tuz atıp ocaktan alıyorum
(862 puan) tarafından
Ete başka su evleniyormuş yoksa kendi suyu yeterli mi
tarafından
Hayır kendi suyu yeterli hiç su katma başka, önce altı kısık pişir o baya salacak suyunu zaten çekene kadar da hiç elleme arada karıştır sadece
(862 puan) tarafından
Tamam çok teşekkür ederim:))
tarafından
Rica ederim canım afiyet olsun, ben uzmanıyım saç tavanın eşim et işiyle uğraşıyor sürekli de eve et getirir yapım diye gözüm kapalı yapıyorum artık :D
0 oy
(14,859 puan) tarafından
Kıyma soğan kırmızı ve yeşil biber domates baharat bide Maydanoz öyle seviyorum ben 
(862 puan) tarafından
Çok teşekkür ederiim
(14,859 puan) tarafından
Rica ederim canım sıralamasını bilirsin zaten diye tahmin ediyorum
(862 puan) tarafından
Evet evet biliyorum

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 199 göst.
26 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Mai (496 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 195 göst.
22 Ağustos 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde 1anne (808 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 182 göst.
16 Ocak 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde muallime.hanim (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 119 göst.

Kategoriler

1,471,083 soru

24,093,837 cevap

331,937 kullanıcı

...