0 oy
331 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,738 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

buBu hafta aile dizimine katilacagim beni neler bekliyor bilmiyorum acikcasi ? Her hafta duzenli gidiyordum ama psikologum danisanlarindan bi topluluk olusturmus banada soyledi bende kayit oldum. Znetfliksteki zeytin agaci dizisindeki gibi fantastik bir beklentum yok tabiki orda abartilmis ama nasil oluyor acaba 

4 Cevaplar

0 oy
(54,215 puan) tarafından
bisey anlamadim☺️
-Reklam-
0 oy
(33 puan) tarafından
Bem yaptırmadım ama benim iki ablamda yaptırdı. Aile diziliminde anladığım kadarıyla katılacak olanlara senin rolün şu şöyle davranacaksın filan denilmiyormuş.  Konuşulan konu da eğer ailedeki bir kişinim rolü varsa dahil oluyormuş. Yani babayla ilgili bir histen bahsediliyor bir kişi farkında olmadan babanın vereceği yanıtları filan veriyormuş.  Ablamın dediği babamda olsa aynen onları söylerdi olmuştu. Bana değişik geldi.

Sanırım burda önemli olan geçmişteki yaşanılan şeyleri kabul etmek ya da sindirmek. Bilinçaltında kalmaması için kabul etmek önemli sanırım. 

Bilmek istediğim birşey varsa sorabiliirm ablama 
(1,738 puan) tarafından
Cok teşekkürler canim bayag bilgilendirici cevap vermissin.  ulasamadigin seni yaralayan ama ölen kisilerle hesaplasma o negatif duygulardan kurtulmayi sağlıyormuş olumluya goturuyormus yani psikolog oyle dedi ama terapi asamasini merak ediyordum. Teşekkürler
(33 puan) tarafından
Ölen kişiyle hesaplaşma için şöyle diyebilirim. Büyük ablamdan sonra bir erkek çocuk doğmuş ama bebekken vefat etmiş. Mesela oda varmış dizilimde. Her iki ablama da ayrı ayrı yaptılar dizilimi. İkisine de ben kimseyi suçlamıyorum beni rahat bırakın demiş. Sanırım bizimkilerin bilinçaltında bizim yüzümüzden öldü diye birşey varmış o açığa çıkmış mesela.
Bu olayla ilgili de aile diziliminde abim öldüğü zaman babam büyük ablamla annemi suçlamış bu açığa çıktı dizilimde. Halbuki çocuk hastalıktan vefat etmiş zamanındababamda hatasını daha somradan farlediyor. Ama işte hepsi bilinçaltı.

Açıkçası aklında olan çoğu şeye yanıt bulduğun için iç rahatlama oluyor olumlu olarak gördüğüm kadarıyla

Umarım seni rahatlığa kavuşturacak bir dizilim olur. :)

Rica ederim.
(1,738 puan) tarafından
Cok teşekkürler demekkki çok fayda gorucem. Cok mutlu oldum. Ama bütün gün sürüyormuş ben dedim o kadar  vaktim yok . İlk beni alacak 3 saat surer gidersin sonra dedi .
0 oy
tarafından
Bende can Aydoğmuş tan almak istiyorum ya
0 oy
(7,083 puan) tarafından
Ne bu dedgn cnm merak ettm
(1,738 puan) tarafından
Postuma resim ekledim canim internetteki aciklmasini ordan oku istersen
(7,083 puan) tarafından
Hemen bakym cnm saol

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 300 göst.
25 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde At Work (7,150 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 189 göst.
10 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Frtnzn (311 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,649 göst.
29 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Mslcns (5,312 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 709 göst.
22 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mahinur gns (426 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,651 soru

24,186,717 cevap

336,680 kullanıcı

...