0 oy
174 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (367 puan) tarafından
Kizlar ikinci bebegime 1 bucuk aylik hamileyim. Diger bebegim 6 bucuk aylik. Ilk bebegime hamile kaldggim kiloda 2  bebehime tekrar hamile kaldim yani 59 ile.. 72 ile dogurmustum kilo almamstim cok ama ikincide smdiden kilo aldim gbi.. 30 yasindayim ama vucudumu cokmus hissedyrm.. ikinci dogimdan snra vucudum iyice cokecek kesin.. dogum snrasi spor yapamam e yemeyincede saglikli kilo verilmiyor ben napicam?? Kollarim cok kalin ve onlari inceltemiyrm.. artik hcbizaman eskisi gbi citi piti olamicam kesin moralm cok bozuk

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Allah başka dert vermesin kuzum kız ben öleyim o zaman :D

-Reklam-
0 oy
(2,204 puan) tarafından
Canım hiç öyle düşünme bak benim ilk hamileliğim 5 ya da 6. Haftamda tartıldım 63 çıktım 10. haftada tartıldım 65 çıktım şuan 13. Haftadayim kilomu gram merak etmiyorum moralini bozmamak için biliyorum ki kendimi ve onu aç birakicam bak hamilesin sen kilonu düşünme hamilelikte fazla kilonun kusuru olmaz sonrasında ise ben bak mesela hamile değilken yani 75 kilodaydım 1 ayda 50 kiloya düştüm birşey yemeden evet sağlıksız ama isteyince oluyor neden olmasın  o kiloları verirken at kestanesi kremi kullandım streç film ile sardım göbeğimi üstüne de sporcu köşesi var ya içi termal olanlar ondan kullandım ve YouTube tan zayıflama hareketlerini yaptım her şey düzelir sen kendini üzme hiç 
0 oy
(419 puan) tarafından
2 cpcuk olunca kosturmaktan veriyosun zaten :/

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 349 göst.
5 Mart 2024 Diğer kategorisinde ryaaygt (428 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 229 göst.
4 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 275 göst.
30 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hayat0606 (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 689 göst.
29 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,241 soru

24,398,594 cevap

349,934 kullanıcı

...