0 oy
525 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
Hamile kalmadan önce iki yıl çalışmak istemediğimi söylemiştim eşim de kabul etmişti. Bebeğimiz olduktan sonra ekonomi kötüleştiği için çalışmam için çok baskı yaptı ve ben 7 aylıkken çalışmaya başladım ağlaya ağlaya. Şimdi yüzünü göresim gelmiyor. Her gün beni bebeğimden sen ayırdın diyorum. Neden evli kaldığımı da kendi kendime sorguluyorum. Adam olup evine bakamıyor. İşten geliyor bütün gün elinde telefon çocukla ilgilendiği yok. Ben çalışıp her işi ben yaptıktan sonra niye durayım ki yanında. Zaten kızım doğduktan sonra soğudum. Hiçbir paylaşımımız kalmadı. Çok severek evlenmiştim ama o duygularımdan eser yok. Hormonlardan mı bilmiyorum. Bebeğim babasız büyüsün de istemiyorum ama şu çalışma meselesini çok kafama takıyorum. Her gün kızımdan ayrılırken ağlıyorum ve bütün nefretimi ona kusuyorum. Keşke evlenmeseydim ne kadar hata yapmışım diyorum her gün kendime de kızıyorum. Napıcam ben :(

11 Cevaplar

+2 oy
(888 puan) tarafından
Çalışıp evi gecindirmek kocanin görevi adam olan eşini zorla ise göndermez 
(888 puan) tarafından
Neye kime dayanarak söylüyorsun bunu kadın zorla calistirilmaz hanimfendi asil senin yazdıkların ne alaka sana çalışma diyen mi var ayrıca tabiki kocanin görevi kadın zorla calistirilmaz
tarafından
Kocanın görevi çalışmak derken adam zaten çalışıyor. Adam yan gelip yatmiyorki. Söylediklerinizle çelisiyorsunuz.
Zorla çalıştırsin demiyorz tabikide.
Ama çalışma görevini erkege yüklemeniz saçma
tarafından
Neye kıme dayanarak derken? Anayasanın 5. Maddesıne mı dayandırıcaz durumu kendı fıkrımızı soyluyoruz, zaten yorumunuzdan da anladıgım kadarıyla sabaha kadar konussak sız yıne aynı fıkırde olucaksınız o yuzden hıc dıyaloga gırmeye gerek yok evınızde yatmaya devam edın gocam baksın bana işi ne diyin o zaman
tarafından
Ahahah gözde ;)))
tarafından
Kadının mesleği vardır belki neden zorla çalışsın ? Benim anladığım o bir süre daha çalışmak istemiyormuş, mesleği varsa zaten istifa edecek hali yok ya elbet bir yerde yine başlayacak. Ben de çalışıyorum çünkü izin hakkım bitti ama eşim her anlamda yardımcımdır. Eşi bu konuda ayıp etmiş.
-Reklam-
0 oy
(6,077 puan) tarafından
Çık işten bacım otur kocana deki çalışmak istemiyorum ben şuan evladımdan ayrı kalmak beni mahvediyor. 
tarafından
Mesleği varsa peki? İstifa mı etsin ?
(6,077 puan) tarafından
Zorla çalışmak mantıklı mı sence? Ücretsiz izne çıksın gerekirse çocuğu büyüsün öyle devam etsin yani istemeye istemeye işe gitmek mantıklı değil
tarafından
İşte ben de onu diyorum, üstte yazdım :) Ücretsiz izin hakkını kullanmak istiyor bence, erken başladığı için üzülüyor. Ücretsiz izin de en fazla iki sene (bizde öyle en azından.) Çocuk büyüyünce de neden mesleğimi bıraktım dememeli. Nerede çalıştığını da hala bilmiyoruz gerçi ama bir işe girip çalıştığını sanmıyorum muhtemelen mesleği var.
0 oy
tarafından
E canım gecınemıyorsanız para yetmıyorsa calısıcaksın tabıkı, boyle bır luks yok kı bebegın ıcın calısıcaksın
(2 puan) tarafından
Eşimin maaşı çok düşük değil yüksek mühendis. Ama bana çalış diye çok baskı yapıyor. Çalışmak istemediğim için psikolojin bozuk senin fln diyor. Ne dengesizliğim kaldı ne deliliğim. Kendimden şüphe eder oldum ben mi gerçekten anormalim diye
tarafından
Aynen öyle hayat müşterek herşey almış başını gidiyor. Çalışmak kötü birşey degilki. Ne güzel dahada eviniz bereketlenir
tarafından
Sen anormal degılsın kuzum ama ben kadınların hayata atılması taraftarıyım esınde calısmanı ıstıyorsa çalış, suan ısten cıksan bellı kı sana para vermeyecek bu maddı rahatlıgın ortadan kalkıcak
0 oy
tarafından
Millet eşi çalıştırmıyor diye yakınır sen çalıştırıyor diye ykınıyorsun bence de çalış tek çalışan anne sen değilsin 
0 oy
(5,198 puan) tarafından
Sende çalışma çalışmak istemiyorum ben bebeğimi büyüyecem diye açık açık de işine gelirse beyefendinin
0 oy
(1,782 puan) tarafından
Ne iş yapıyorsun acaba işini mi sevmiyorsun bir yerde haklısın istemiyorsan çalışmayabilirsin ama mesela bende çalışıyorum mecburiyetten ama istiyorum da sen de istemiyorsun o yüzden çalışmak zorunda da değilsin hemde demişsin eşimin maaşı kötü değil diye o yüzden boğver çık izin mi alacaksın kendi hayatın için çık otur evinde laf ederse de evi benim az paramla geçindiriyorsam sensiz de geçindirirşm dersin
0 oy
tarafından
Yetemiyorum de cik işten gerekirse iki işte birden çalışsın 
0 oy
(9,679 puan) tarafından
Bunu eşinle konuştun mu ne diyor?
0 oy
(4,834 puan) tarafından
Bende 8 aylık bebeğimi bırakıp çalışıyorum herşey onun rahat büyümesi için 
0 oy
(9,624 puan) tarafından
Calis calistin parayi cocuna sana harca geleceginiz icin onemli 
0 oy
(888 puan) tarafından
Her zaman ki gibi yine kadın kadının düşmanı ne demek kadında çalışmak zorunda zorlamı çalışacak bu kadın bi acayip siniz yaa
tarafından
Mesleği varsa ne olacak peki o açıdan baktınız mı? Yıllarını veriyor istifa mı etsin? Eşinin ayıbı ona yardımcı olmaması.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 857 göst.
28 Ekim 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 357 göst.
4 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,895 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 638 göst.
22 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,811 soru

24,130,121 cevap

333,981 kullanıcı

...