0 oy
168 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,030 puan) tarafından

image

4 Cevaplar

0 oy
(3,738 puan) tarafından
Ben almadım ablam aldı ama muhteşem birşey param olursa bende alacam
(1,030 puan) tarafından
Bende taksitle alicam inşallah bende beğenirim boşa gitmez
(3,738 puan) tarafından
Ben çok beğendim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bnada kadın Vodafone  satmaya clistida almadm dandik bişey bnce
(1,030 puan) tarafından
Çoğu kişi memnun aslında Trendyol satıcı yorumlarını vs de okudum birde buraya sormak istedim
tarafından
Acaba bende mi alsam kız bnde alcktm snra vazgctm faturanın üstüne alsam mı bilmedm blki alırım
0 oy
tarafından
Geçen gün 700 tl ye düşmüştü galiba. Burdan da alan olmuştu keşke yazsalar. Bende çok heves ediyorum 
(22 puan) tarafından
Migrostaydi o indirim yanlış indirim olmuş iptal oldu siparisler
tarafından
Hadi ya. Sjsjsjs
(1,030 puan) tarafından
Bende aldım migrosta 800 TL'ye düştu hatta 3 tane almıştım bir anda gece vakti düşmüştü eşim migrosta çalışıyor bir yanlışlık olmuştur ama neyse diyerek aldı sabaha iptal oldu pazarlama da sıkıntı olmuş  hatta diğer müdür yardımcısı arayıp ayirttiracaktik ama nasip degilmis
(22 puan) tarafından
Aynen canım hata olmuş geçen gün de tabure ler 15 tl ye düştü almadim yine yanlış indirimdir diye herkese gitti tabureler çokta güzeldi
tarafından
Şans işte ya
0 oy
(22 puan) tarafından
Ben sem marka aldım canım çok memnunum üstelik 5 litre haznesi birde türk malı parçası falan kırıldığında ücretsiz parça temin ediyolar onu al bence bulamazsan link atayım 
(1,030 puan) tarafından
Canım eşim migrosta çalışıyor ordan alacak maaşına taksit vs yaptiriyo sadece bu ve philips var
(22 puan) tarafından
Bende taksitle aldım canım hepsiburadadan
(22 puan) tarafından
Haznesi küçük yalnız bana sorarsan büyük al sem de bu fiyata bazen 1800 lere düşüyor 3 litrelik bu sanırım çok küçük
(1,030 puan) tarafından
5 litre kaç kişilik yapıyor biz 3 kişiyiz yeter diye düşünüyorum
(22 puan) tarafından
Ben tüm tavuk falan kizartiyorum canım icerisnde birde misafir falan gelince bir paket kanadı içine atıyorum pişiriyor güzelce 3 litre olanin içi çok dar arkadasimda gördüm bir süre sonra anliyor insan arkadasim pismanim dedi büyük almadigima ama senin fikrin tabiki bu

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 49 göst.
28 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,337 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 246 göst.
7 Nisan 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gammmze (1,327 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 171 göst.
25 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde MARMELAT -_- (771 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 123 göst.
31 Mayıs 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hanifemm (1,493 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,277 soru

24,028,740 cevap

328,580 kullanıcı

...