0 oy
551 göst.
Diğer kategorisinde (2,203 puan) tarafından

image

Arkadaşlar 1 saat önce bu numara beni aradı. “ faturanız fazla geliyor ve bazı uygulamalara üye olmuşsunuz” dedi. Saçma sapan uygulamalar saymaya başladı, saydığı uygulamalar içinde sadece bip uygulamasını kullanmıştım. “ şifre gelecek size dedi onu bana söylermisiniz” baktım bip değil de paycell uygulamasına girmek için şifre göndermiş. Oyaladım baya hatta gelmedi vs dedim. O sırada paycell ne diye baktım. Ürün vs satın alınıyormuş buda faturana yansıyormuş. Telefonu kapattım turkcelli aradı, bugün bizler tarafından hiç aranmamışsınız dediler. Beni arayan numaraya geri döndüm engellemiş :) aman deyim dikkat edin.

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Her seferinde yeni bir tarz buluyorlar ne diyeyim 
(2,203 puan) tarafından
Dikkat edin.. 13 yıldır kullanıyorum hattımı ilk defa böyle birşey yaşadım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım. Bu ara yine çoğalmaya başladılar 
(2,203 puan) tarafından
Sorsan ekonomik kriz diyecek :) hırsız hırsızdır yani..
tarafından
Ahaha evet haklısın valla
0 oy
(24,261 puan) tarafından
Geçmiş olsun 
(2,203 puan) tarafından
Teşekkür ederim. Sizde dikkat edin
0 oy
tarafından
Ben böyle şeylerde direk kapatıyorum açmıyorum 
(2,203 puan) tarafından
Turkcell diyince bende gerçekten onlar sandım. Allahtan hemen uyandım:)
tarafından
Turkcell böyle numaradan aramıyor
(251 puan) tarafından

Lavin hanım?

0 oy
(6,289 puan) tarafından
Evet ya bende başka uygulama indirecekken baktım telefonda paycell var ve kendi kendine kod yolluyordu bir numaraya tüm uygulamalar kitlendi asla giremedim sonra format attım gitti her yolu buluyorlar artık 
(2,203 puan) tarafından
O paycell varya çok tehlikeliymiş, indirme yani düşün paycell için beni arıyorlar
0 oy
tarafından
Aferim sana kız 
(2,203 puan) tarafından
13 yıldır aynı numarayı kullananıyorum hiç böyle birşey için aranmadım:) bide paycell diyor asla paycell indirmedim ne olduğunu bile bilmiyorum. Oradan şüpheye düştüm. Aman deyim dikkat edin
0 oy
tarafından
Babamın teyze kızı aynı şekilde 15000 lira dolandırılmış işte şifreyi söyleyin hemen diye diye 3 kere 5000 lira çekmişler kredi kartından banka gibi arayarak ve öyle bir çalışıyorlar ki anne kızlık soyadı olsun tc kimlik numarası olsun hepsini onlar söylemiş öyle olunca inanmış oda
(2,203 puan) tarafından
Kuzum benim de mailimi falan söyledi, o maile onay kodu gelecek falan dedi. Tabii ben Paycell ne nasıl kullanılır bilmiyorum hiç indirmedim oradan şüphelendim o konuşurken hemen baktım. Zaten kapattım sonra Turkcelli aradım, hattıma sınır koymuş bana sms gelmeden ben onaylamadan olmuyordu.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,494,865 soru

24,421,125 cevap

351,583 kullanıcı

...