0 oy
169 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (302 puan) tarafından
Sağ alt arka bacağım ağrıyor Ağrı'da da sanki damarlara ilgili gibi bacağım uyuşuyor karıncalanma oluyor agrimda var bu durumu yaşayan var mı artık hastaneye gitmek istemiyorum sıkıldım hastanesmden

4 Cevaplar

0 oy
(4,285 puan) tarafından
Varis olabilir mi ki
(302 puan) tarafından
Valla pek anlamam ama bazı belirtileri tutuyor büyük ihtimalle gidicem ya doktora hangi bölüm bakar ki
(4,285 puan) tarafından
Nette kalp damar bölümü yaziyie kuzun
(302 puan) tarafından
Bakiyim canım sagol
(4,285 puan) tarafından
Rica ederim canim
-Reklam-
0 oy
(2 puan) tarafından
Uzun süredir burayı takip ediyorum ama üyelik açmamıştım sizin sorunuzu görünce yazmak istedim.

Bende iki ay önce aynı sizin gibi dayanılmayacak bacak ağrısı çekmeye başlamıştım sanki kramp giriyor gibi damarlarım çekiliyor gibi uyuşuyor kalıyordum. Tıpkı sizin dediğiniz gibi varis sandım.Bir aya yakın çektim bu şekilde en son beyin cerrahisine gittim MR çektirdim ve fıtık patlaması olduğunu öğrendim. Acil ameliyata alındım. Bence bir an önce doktora başvurun hiç böyle bir şey olacağı aklıma gelmezdi size de çok geçmiş olsun.
(163,473 puan) tarafından
Aah cok gecmis olsun
(2 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim ameliyat oldum çok şükür iyiyim biraz sinirlere hasar verdiği için uyuşukluk var hala ayağımda ama bol yürüyüşle geçecek inşallah :))
(302 puan) tarafından
Ay inanmıyorum İnşallah öyle bir durum yoktur çok korkarım amelyattan
(2 puan) tarafından
İnşallah yoktur yine de siz ihmal etmeyin. Ben de çok korkmuştum ama doktorum iyiydi ve konuşmalarıyla beni sakinleştirdi 1 saat sürdü ameliyat ve ben genel anestezi istemedim spinal anestezi ile ameliyat oldum. Ameliyattan sonraki iki gün zorlandım ondan sonra kendim hareket etmeye başladım.
(302 puan) tarafından
Sağolun mutlaka gidicem Allah razı olsun çok da geçmiş olsun teşekkür ederim bacim
0 oy
tarafından
Bel fıtığı bacağa vurabiliyor, eğer kitlenip kalma durumunuz varsa öncelikli aklıma gelen bu oldu. 
0 oy
(474 puan) tarafından
Söylediğiniz şey bel fıtığı büyük ihtimalle. İstirahat etmekten başka çare yok. Allah şifa versin.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 145 göst.
17 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1bebe1anne (281 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 130 göst.
5 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Balbazar (914 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 217 göst.
17 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 284 göst.
17 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sibel01 (926 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,971 soru

24,147,541 cevap

334,722 kullanıcı

...