0 oy
291 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (512 puan) tarafından
Günaydın herkese. Benim o zamanlar çok samimi olduğum bı kız arkadaşım vardı. Annem çok titizdir salona kimseyi sokmazdi hala öyle ama yapabileceğimiz bir şey yok malesef bı de bana çok bagirirdi döverdi arkadaşlarımın yanında. Biraz önce lise arkadaşımla konuşuyorduk. Annen hala aynımı salona kimseyi sokmuyomu dedi güldü bende değişti falan dedim ne de olsa annem biri ona kötü bişey deyince üzülüyorum. Ben hep arkadaşlarımin evine giderdim onlar bizim evimize hiç gelemezdi çünkü annem kabul etmezdi. Hatta bı gün arkadaşımı eve götürdüm diye onun yanında bana bağırdığı için bende benim annem üvey demiştim. Geçmişte yaşadıklarım beni çok yoruyor aklıma gelince hem ona üvey dediğim için vicdan azabı çekiyorum hem bana yaptıkları için ona kızıyorum. Sizinle paylaşmak istedim

3 Cevaplar

0 oy
(705 puan) tarafından
Arkadaşın kötü bişey dememiş bence ama annen neden o kadar sert çıkışmış sana hep anlamadım seninde yapacağın bişey kalmamış ki üvey demişsin hiçte vicdan azabı çekme 
(512 puan) tarafından
Bende bilmiyorum ama eskiden hep düşünürdüm ya o üvey ya ben derdim. Çünkü şuan 18 yaşında erkek kardeşim var arkadaşları sürekli annemlerde yemek falan yiyorlar benim arkadaşlarım geldiğinde annem gönderirdi arkadaslarimi kapıdan zaten kardeşimle bana hep farklı davrandı canı sagolsun
(705 puan) tarafından
Yok üvey değilsinizdir benimde bı arkadaşım var hayatımda bir kez onun evinde yemek yedik şimdi ben evliyim o anneme hâlâ gider gelir annesi ben gittinmi hoşgeldin bile demezdi garip bı kadındı var öyle insanlar abisine çok farklıydı kadın hâlâ öyleler
-Reklam-
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Benzerini yaşadım. Bazen eski kafalı anneler çocukları istemeden rencide ediyor canım ben asla yapmam çocuğuma hele birinin yanında küçük düşürmek çocuğun tüm özgüvenini alt üst eder
(512 puan) tarafından
Evet alt üst eder tabiki. Allah evladinda hayırlısını versin anne babaninda
0 oy
(14,413 puan) tarafından
Yani bir şey diyemiyorum şu an annene uyu öyle demek ki benim çocuklarımın arkadaşları hep bizim evdeydi hiç çıkmazlardı kahvaltılarını hazırlardım yemeklerini hazırlardım pasta çörek yapardım bilemiyorum kuzum onu da öyle kabul etmek lazım
tarafından
Günaydınnnnn
(14,413 puan) tarafından
Günaydınnnn çiçeğim, aşkom
(512 puan) tarafından
Öyle ama bı anne olarak ben çocuğum yeterki evde olmak istesin kırdın doksun dagitsinlar. Dışarısı çok kötü yeterki evde olsun yanı ama annem böyle dusunemedi galiba. Arkadaşım gelsin mi dediğimde sen git onlara derdi
(14,413 puan) tarafından
İşte bizdeki durum buydu,onlar gelsin gözümün önünde olun

İlgili sorular

+2 oy
15 cevap 514 göst.
31 Ağustos 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Simsek21 (1,791 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 473 göst.
11 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ececomez61 (434 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,171 göst.
8 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Ayselaras (307 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 449 göst.
8 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,257 soru

24,180,882 cevap