0 oy
204 göst.
Diğer kategorisinde (988 puan) tarafından
Kızlar kaynana fizik tedavısı goruyo ama benimde ev taşımam lazım toplamam lazım 4 gune kadar falan cıkmam lazım bi İnsan hiç mi düşünmez demez sen cocukları bırak dursunlar git temızle yada beraber gıdelım yapalım en kucuk 1.5 yasında 6 aylık hamıleyım yapması ıcın demiyorum en azından dese bana diyo benjm fizik ne olacak yarın nasıl gitcem dio bende benımde esya toplamam lazım dedım 2 tane daha kızı var calısıyolar ama bi mecburıyetlerı yok cıkıp onlarda kardeşlerine annesine bakabilirler taşınma gibi bi sıkıntı olmasaydı ben zaten bakardım ama boyle düşünmemesi gerçekten zoruma gitti herkes işine yaradığı kadar iyisin yaramazsan en kotusu sen oluyorsun belkı lıncleyen olur hiç problem değil alır cevabını gıdr hep boyleler ben onlara yardım ediyorum  bu halimle onlar da tık yok bende sal.aklık onlar mı daha akıllı anlamadım 

4 Cevaplar

0 oy
(995 puan) tarafından
Anlamadım berabermi yaşıyorsunuz?

Allah kolaylık versin.ne diyeyim.
(988 puan) tarafından
Tabıkıde ayrıyım o hataya düşer mıyım  saol ınsallah canım
-Reklam-
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Bacm ben calıscam diyerek bunu cagardım hanfendı mıllete gezmeye gıdıyorm diye duyurmuş aksı gibi sorun cıktı istifa ettim ve taşındık bebrk daha 40yenı cıkmıştı ben sezeryanlı halımle kışın ortasında tek basıma taşındım bırnişin ucundan tutmadı benım kız zaten hep uyuyan bı cocuktu emzrıyodum uyuyodu işimi göruyodum bu kız kendını yırtıyo bı corba kaynatayım demedı en son eşim dedı anne bız markete eksıklerı almaya gıdıcez bak aksam olmş daha yemek yok sende bı makarna fılan atuversen dedı ben sızın ocagınzdan anlamam kendınz yapın dedı eşimde kendı göbeğimizi kendımız keserız bosver dedı kaynana ertesı gun bıletmı alın gidicem dedi kjhhhkk
(988 puan) tarafından
Defolsun gitsın boylesı vlla iyiyim yaramaz kız boylelerıne :)
(2,704 puan) tarafından
Tabıkı canm umrumda olmadı sen bılırsın dedım ben nereye koşucamı sasırıyodum hanfendı salonla tuvalet arasında mekık dokudu bı hafta ama görur yarın bı gun gezmeye gıderız çöp dahı kaldırmıycam evınde:))
0 oy
(8,256 puan) tarafından
Kadının sağlığı da önemli ama ben de oğlumla ev topluyorum yani gurbetteyim başına geçince oluyor 
(988 puan) tarafından
Tabıkıde onemlı en azından dese diyorum gelsın yardım etsin demıyorum
(8,256 puan) tarafından
İnsan hastayken anca kendini düşünebiliyor yani zaten yardım etmemesine takilmiyorsan denemesine de takılma. Yoruldukca kaynanana sarasin geliyo herhalde
0 oy
(54,188 puan) tarafından
ne icin tedavi görüyo çocuk bakabilecek durumda mi
(988 puan) tarafından
Evet bişey yapmıycak kı ağlasa karnını doyurcak sallamiycak yanına uzan kendı uyur

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 1,839 göst.
11 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 349 göst.
18 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde SakuraCicegi (1,096 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 423 göst.
10 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde bahtsizbedevi (192 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,888 soru

24,175,344 cevap

336,081 kullanıcı

...