0 oy
233 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4,311 puan) tarafından
Merhaba Hanımlar cuma aksami fark ettim aniden bir yanma ve aci hissi ile bir baktim kasık bölgemde irinli ve kötü kokulu yarim büyük ceviz büyüklüğünde ve genişliğinde birsey çıkmış bu sabah doktora gittim bir antibiyotik verdi birde agri kesici cuma günü tekrar gidicem kontrole ona göre cerrahi işlem yapılacakmış arada bayagi yanıyor oturup kalkar yürürken rahat edemiyorum doğumuna bir kaç gün kalmış gibi yürüyebiliyorum daha once yaşayan var mı tekrar eden bir durum mu bayagi dis apsesi gibi bir koku var çok rahatsiz etti beni cerrahi işlem ile bosaltilacak olamasida ayrıca tedirgin etti.Dr ucu küçük ama dokununca alanı geniş ve derin antibiyotik ile bir kısmını kurutalim cuma sabah erken gel tekrar bakalim olmadı cerrahi bölüm ile iletişime geçelim dedi aslında bugün hemen dedi de ben irinli enfeksiyonu olduğu için korktum oda dayanabiliyorsan ilaç kullanalım daha iyi cuma tekrar değerlendirelim dedi.

3 Cevaplar

0 oy
(229 puan) tarafından
Canım eltimin çok afedersin kalçasında 3 gün önce çıkmıştı ağlıyordu artık ağrısından bugün genel cerrahide gitti hemen acil ameliyathaneye götürüp temizlemişlerdi daha birde 10 gün sonra yine de kökü kaldı yine temizleyeceğiz demişler 
(4,311 puan) tarafından
Cok gecmis olsun öncelikle öyle tekrar tekrar mı yapılıyormuş yapıldıktan sonra durumu nasılmış küçük kızım varda tek bakıyorum birini cagirmali miyim onun için soruyorum.
(229 puan) tarafından
Canım valla o zaten 20 gün önce sezeryan olduğu için birde üzerine böyle birşey yaşadı baya zorlandı hastaneye gidince kayınvalidemle gitti çocuğuna biz baktık bu gece de kayınvalidem ona ve çocuğuna bakıyor yani hem doğum ağrıları hala var hemde kalça olduğu için oturup kalamıyor en iyisi sen yanına birini çağır çocuğuna günah. Onun zaten vücudu enfeksiyona çok müsait. 5 sene önce kasığında çıkmıştı şimdi de kalçada bence seninki de daha derine inmeden git hemen allahım şifa versin inşallah
(4,311 puan) tarafından
Tamam cnm teşekkür ederim coksl sagol
-Reklam-
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Benımkı cevız degıldı fındık buyuklugunde cıkmıstı gıtmedım kendım patlatıp temızlemıştim sorunda cıkmadı antıbıyotukle dagıtma bence bırak temızlesınler hem rahatlarsın hem tekrarlamaz
(4,311 puan) tarafından
Antibiyotik ile dağılır mi ,hiç bilmiyordum Dr verdi zaten aynı gittiğim Dr valla cuma günü bende sıktım bu ne böyle diye aman Allahim dis apsenin daha agir bir koku geldi bıraktım hemen bugünde Dr gittim o zaman cuma günü bende yaptırayım da bitsin bu işkence.
(2,704 puan) tarafından
Yanı canm temızlesınler orayı kalırsada antıbıyotıkle kalanı dagıtılır yanı antibiyotik kullanarak onu iyileştirmiyosun o ıltıhap sadece orada toplanmıyo o dafılıyo o kadr vıcuttanvıkmadı surece yıne tehlıke arz eder antibiyotiğe koşana kadr temızleyıverseymş keske abartıcak bı durum değil dakıka sürmezdı
(4,311 puan) tarafından
Yani aslında biraz benim korkumdan oldu Dr cerrahi yönlendireyim dedi de iste ben ??
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Sade bir lokum alıp elinle hafif gevşetip çıkan şeyin üzerine koyun bir gece uyuyun . Ciddiyim denendi ✓ ve çözüme ulastim
(4,311 puan) tarafından
Tamam denerim teşekkür ederim tavsiye için
(6,048 puan) tarafından
Geçmiş olsun
(4,311 puan) tarafından
Teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 60 göst.
14 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oflu61oflu (641 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 277 göst.
25 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 180 göst.
+1 oy
4 cevap 174 göst.
5 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Gzm_36 (265 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,320 soru

24,097,432 cevap

332,178 kullanıcı