0 oy
512 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

Dogumdan hemen sonra bagladilar karardi düştü parmakda degil yuvarlak et gelismemia sallaniyodu kizlar doktor iz kalmaz dedi ama kaldi ozelde yapmistim dogumu tekrar goturdum ayni doktora  gecer dedi ama oglum 6 bucuk aylik oldu hic gecicek gibi degil devlettede randevu asla yok 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım bence ne yap et başka doktora mutlaka göster 
tarafından
Devletten insallah randevu dusurebilirsem goturucem canim bi doktor lazerle aldirabilirsiniz demisti ama buyudugu zaman
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ya maşallah subhanallah okurken yuzume tebessüm olustu ne guzel ne ozel bır durum İnsanın neresı acıyorsa canı oradadır derler asla kucumseme gıbı dusunme bu duamı Allah baska saglık sıkıntı verıp sınamasın ınsallah yavrunu canım  umarım izler de geçer gönlumu ferah tut hersey gelmıstı sımdı vardır çaresi ınsallah konu hakkında bilgim yok kusura bakma 
tarafından
Amin insallah canim ama izi kalsin istemiyorum oglum buyudukce orasida buyuyor karninda ameliyat izi kaldi parmaklarinda bari kalmasin istiyorum
tarafından
karnından ne amelıyatı oldu canım cok gecmıs olsun
tarafından
Kasik fitigi ameliyati oldu canim dogustan vardi 1 aylikken ameliyat oldu
tarafından
çok gecmıs olsun canım
0 oy
(888 puan) tarafından
Benim oğlumda fazla parmak dogmustu inan hiç hatırlamıyorum iz kalmismiydi 
tarafından
Anladim canim suan var mi peko
(888 puan) tarafından
Kaybettim canim 5 yaşında evladımı
tarafından
Çok özür dilerim Allahim sabir versin cok üzüldüm gercekten varsa Rabbim geride kalan evlatlarina saglik sihat versin inşallah
(888 puan) tarafından
Estağfurullah canim özür e gerek yok var 2 kizim birde hamileyim duan icin çok teşekkür ederim Rabbım senin de evladına saglik sıhhat versin
0 oy
tarafından
Ben alma gibi alinabilir gibi duruyo göz kapagimin ustunde ayni bu kadar et beni vardi plastik cerrahi 5 dakkada kesip dikis atti iz fln yok bi cildiyeye de gidin derim 
tarafından
Bana bi doktor lazerle aldirabilirsiniz buyusun demisti ama oglum buyudukce orasida buyuyor tesekkur ederim randevu almaya calisicam

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 253 göst.
19 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (9,958 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 238 göst.
24 Mart 2023 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 413 göst.
23 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,346 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 230 göst.