bana sürekli gız diyor ve azarlar gibi hitap ediyor hep yorgun hrp mutsuz dün bacisinin oglu evleniyodu kaynanamin gitmek istemedi anne 2 saat durur geliriz bende bunaldim hep evdeyim dedim tamam neyse bi gidek gelek dedi yuruyerek gidek dedi benim 2 yasinda oglum var bebek arabasinin tekeri kirik bebek yuruyemez o kadar otobusle gidelim dedim gızz çabuk çabuk hadisene diye beni sürekli sık boğaz etti salona girdik saat 11 oldu 7 de salondaydik ben hamileyim 21 haftalik anne hadi kalkalimmi daraldim dedim yok otur dedi ben ne zaman agzimi acinca herseye itiraz ediyor azarliyor konuşmaya korkar oldum salonda 2 yasindaki oglum kucagmda oturuyodu ve boş yerlerde vardi anne sen boş yere gecsende oğlani yanima oturtsam bende oturamiyoz ikimiz dedim hemen surat yapti bi hişimla geçti karşi tarafa kaynimda dul oda ordan bana ters ters bakti ben bu aileye yaranamiyorum eski eltim naparsa laf etmezlerdi benim en ufak lafim batyo gozlerine kaynanama gidince makinasi oldugu halde bana elimde ykattryo bulasgi asla ogluma bakmaz bi gün bile hastaneye giderim durmuyo drr kendini geri ceker
1,509,827 soru
24,636,331 cevap
365,490 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın