+1 oy
529 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

bana sürekli gız diyor ve azarlar gibi hitap ediyor hep yorgun hrp mutsuz

dün bacisinin oglu evleniyodu kaynanamin gitmek istemedi anne 2 saat durur geliriz bende bunaldim hep evdeyim dedim

tamam neyse bi gidek gelek dedi

yuruyerek gidek dedi benim 2 yasinda oglum var bebek arabasinin tekeri kirik bebek yuruyemez o kadar otobusle gidelim dedim

gızz çabuk çabuk hadisene diye beni sürekli sık boğaz etti

salona girdik saat 11 oldu 7 de salondaydik

ben hamileyim 21 haftalik anne hadi kalkalimmi daraldim dedim yok otur dedi

ben ne zaman agzimi acinca herseye itiraz ediyor azarliyor konuşmaya korkar oldum salonda 2 yasindaki oglum kucagmda oturuyodu ve boş yerlerde vardi anne sen boş yere gecsende oğlani yanima oturtsam bende oturamiyoz ikimiz dedim hemen surat yapti bi hişimla geçti karşi tarafa

kaynimda dul oda ordan bana ters ters bakti

ben bu aileye yaranamiyorum eski eltim naparsa laf etmezlerdi benim en ufak lafim batyo gozlerine

kaynanama gidince makinasi oldugu halde bana elimde ykattryo bulasgi

asla ogluma bakmaz bi gün bile hastaneye giderim durmuyo drr kendini geri ceker

benimde pek onla konuşasim gelmiyo bi şey sorunca cevap veriyorum sadece millet olursa yaninda kızım diyor bana iyi davraniyor kimse olmayinca kız diyor azarlar gbi konusuyo

tek duam yeni gelecek olan eltimin kaynanami insan yerine koymamasini istiyorum ve duada ediyorum bunun icin kaynanam benim kiymetimi anlasin istyorum

bebegime hersey yedirir asla itiraz etmem gönlünce sever surat yapmam sana geliyoz der hemen hazrlarim yemeklerini sofra sererim kesin onlerine

ben böyle yaptikca o dahada azarliyo beni

eşim ben kaynanam bi yere gtsek öne otur sen anne derim benmi çok safim

onlar uzulmesin diye kaynatamin adini verdik ogluma hangi gelin yapar bunlari

kaynanam gün yapar erkenden giderim yardima

kurban bayraminda biz ayri kaynanam ayri kesti onun etlerinide dogradim ben o ara allah razi olsun dedi sonra yine surat salladi allaha havale ediyorum ben artik

evde o kadar bunaliyorumki sanki gurbette gibiyim anneme ne zaman gitsem teyzem laf eder yinemi geldi diye annemde rahatsiz benim oraya gitmemde belli ediyor bende bidaha gelmem anne kusura bakma dedim o günden bugune 2 haftaya yakin zaman gecti ve gitmedim gitmemde   

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sende ona ne diyon kızz de tövbe yarabbim 
tarafından
anne diyorum hep
-Reklam-
0 oy
(736 puan) tarafından
Sende ona göre davran bence alttan aldıkça daha kötüye gider 
tarafından
büyugum diye saygisizlik etmek istemiyorum
0 oy
(63 puan) tarafından
Vallahi benimde oyle yemek yerken cay icerken hep gözü bende surekli suratsiz koye evlerine gittik  3 aylik oglumla surekli beni ise sokuyordu 5 dakka cocugu emzirmek icin gittigimde gelip cocuk uyudu hadi kalk su isi yap bunu yap 10 gunde kilo verdim stresten ogluma hasret kaldim lanet gibi bir.kadin allahim dusman basina sabahin köründe kocamla olan odanin kapisini acip bize bakiyordu rezalet ya 
tarafından
evet evet bendede oluyo aynisi bayramlarda köyde kaliyoruz bize yüklük odasini verdi herşey ordadir pat diye dalar iceriye hadi kalkin diye bagrir
(63 puan) tarafından
Ya kadin keske bir gun gülse  kizlari geldi sirf onlar is yapiyor diye kadin patlayacak ya benim oglani kucagima alamiyorfum psikolojimi bozdu evimdeyken sunu yeme gaz olmasin sunu yaoma olmasin diyen kadin onalrdayken olamayack seyler.diyordu odama sinek ilaci sikiyordu uyuyan bebek oldugu halde bisey olmaz hele bir kizi var allah belasini versin dehset kötü  memur diye bi havali surekli parasiyla.hava atardi ve sunu analdim bence iyi kaynana ve.gorumce yok kaynanalar gelinleri düşman olarak goruyorlar yemek yerdim sanki benimle.yarisa girerdi yemedigi seyi bile.sirf ben yemiyim diye yiyordu  bana bakinca utancimdan yiyemiyorfum allaha havale ettim onu ve kizlarini kendimi orda cok degersiz hissettim ya
tarafından
rabbim herkesi hakkettigi gibi cezaalndirsin insallah canim

kaynanamda bana milletin yaninda iyi davraniyo insanlarda diyoki kaynanan cok iyi
(63 puan) tarafından
Benimde oyke baskalsrin yabinda yrminlen bi guke ruuzlu kuzum kizim bilmem ne ama onun disinda yuzume baksinca dusmaniymiskm gibi
tarafından
ayni kaderi yaşiyoruz desene
0 oy
(17,095 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım hamileymişsın sıkma canını uzulme 
tarafından
takmaym diyorumda dün salonda ben gidelim dedim yok dedi kaynim gidelim deyince hadi kalk diyor bana benim sozumun onemi yok
0 oy
(9,259 puan) tarafından
Hamile halimle bağıra bağıra neler söyledi tabi bende cevabını verdim şuan acayip mesafeliyim.
tarafından
bnmki alttan alttan sokuyo ylan gbi
(9,259 puan) tarafından
Benimki de önceden öyle yapıyordu susuyordum tepeme çıktı sakın susma terbiyesizlik yapmadan lafını yapıştır.
tarafından
3 yllk evlym daha vercem lafini
0 oy
(991 puan) tarafından
Deveye diken insana bilmem napan yararmis kötüler seviliyor iyiler eziliyor bizim fıtratımızda da kötülük  yok 
tarafından
valla öyle
0 oy
(1,554 puan) tarafından
Teyzene sinir oldum onane ya
tarafından
annem diyemiyor kizim gelir diye bende anneme kizdim. gtmycem bidaha
0 oy
tarafından
Benim ki de öyle ama alıştım artık bı kulağım dan giriyor diğerinden çıkıyor altlı ustluyuz anne demem kolay kolay bazen diyorum diyim sonra o gün bişey yapıyor yine vazgeçiyorum hemen sende anne deme kafana takma hasta olursun valla annem bana hep öyle derdi olan sana olur onlara hiç bişey olmaz
tarafından
nasil hitap etcem peki o bana kiz diyor
tarafından
Direk konuya giriyorum ben çağırmak zorunda kalmıyorum genelde oğlum yanım da olunca o çağırıyor nene diye babanne istmez şu bu diyorum kendi konuşmayı çok sevdiği için bana fırsat bırakmıyor çağırayım:)
0 oy
tarafından
Onlar üzülmesin diye sen uzulmussun bu dunyaya bı kere geliyoruz o yüzden sadece sen değerlisin bunu unutma insanlari mutlu etmek için uğraşma hele ki kaynanalari bosverrrr 
0 oy
(3,094 puan) tarafından
Malesef hep öyle konuşur 2 gün önce kapıya vurmuş duymamisim eşimde evdeydi oda duymamış zile bastı açtım bı bağırıyor kapıyı niye acmiyon ağaç oldum burda diye bende ona sesimi yükselttiyorum dayanamıyorum artık sürekli kızarak konuşmasından

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 581 göst.
16 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Sinem bolatat (261 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 374 göst.
24 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 1,421 göst.
0 oy
29 cevap 997 göst.
25 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde Gulseren (105 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,509,827 soru

24,636,331 cevap

365,490 kullanıcı