0 oy
1,343 göst.
Diğer kategorisinde (780 puan) tarafından

Merhaba kizlar oğlum 10 gün sonra 4 aylık olacak . Elhamdülillah görünürde hiç bir sıkıntısı yok . Emmesi güzel anne sütü alıyor bu arada . Ama bugün dışkısı bana tuhaf geldi . Normal mi sizce bu ? 

image

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hiç görmedim böyle bir dışkı canım ama sen yine de bir doktora göster 
(780 puan) tarafından
Teşekkürler canım öyle yapicam
-Reklam-
0 oy
(22,335 puan) tarafından
Yemin ederim boş insan doldu burası ya uyarı veren idiot yorum ypsana uyarı vereceğine yemiyomu?  Canım için rahat edecekse bi acile götür
(780 puan) tarafından
Olur mu öyle hoşuna gidiyor böyle millet sovunce ona zaten aklı başında olsa bu tarz bir posta uyarı vermez geeekisz . Teşekkür ederim canım öyle yapicam inşallah
(22,335 puan) tarafından
Aynen öyle geçmiş olsun canım
(780 puan) tarafından
Allah razı olsun canım
0 oy
(14,193 puan) tarafından
Bu fotoğrafla çocuk doktoruna git canım hiç böyle bir şey görmedim 
(780 puan) tarafından
Yarın gidicem inşallah canım teşekkür ederim
0 oy
tarafından

Bacım kaç dk emziriyorsun bebeğini 

Ön süt alan bebekler bu şekilde kaka yapıyorlar yani 3. 4 dk emip bırakıyorlar yaaa hani 
öyle olmaması lazım işte sık sık emzirmek iyi deil dedi doktor 3 saatte bir emzir 15. 20 dk emsin arkadan gelen yağlı sütü de emsin yani o zmn düzelir 
(780 puan) tarafından
Evet canım bebeğim en fazla 10 dk emiyor daha sonra istemiyor emmek . Haklısın olabilir. Peki emsin diye ne yapmalıyım
tarafından
Sık sık emzirme kuzum ben emzik vererek 2 buçuk 3 saate bir emzirirdim kakası normale dönmüştü sonra
(780 puan) tarafından
Çok doğru çok sık emiyor bazen 1 saate iki kere.. bir şekilde oyalamaya calsirim ama gece asla emziği kabul etmiyor emmeyene kadar ağlıyor
tarafından
Gece benim kızım 5 saatte uyanıyor mesala 6 aylık olmak üzere 4 aydan itibaren 5 saatte bir uyanıyor çok normal dedi doktor
(780 puan) tarafından
Ne güzel benim oğlum en geç 3 saate bir uyanıyor
0 oy
(1,234 puan) tarafından
Canım korkma. Emziriyorum demişsin ön sütü fazla almış yada yeşil sebze tüketmişsindir korkulcak bişi yok 
(780 puan) tarafından
Evet canım on sütü araştırdım haklısın bebeğim en fazla 10 dk emiyor daha sonra istemiyor emmek
0 oy
(689 puan) tarafından
Uyari veren kafasız ne yasiyo acaba çok merak ettim 
(780 puan) tarafından
Allah akıl fikir versin ne diyeyim başka.

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 698 göst.
21 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gul karaaa (851 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 821 göst.
19 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Badgirl (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 429 göst.
0 oy
1 cevap 220 göst.
29 Mart 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Sone (11 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,457,997 soru

23,915,828 cevap

323,230 kullanıcı

...