0 oy
449 göst.
Diğer kategorisinde (382 puan) tarafından
Off ne yazacağımı bilmiyorum bir akrabam var ve uğraşıyor Boyle seylerle yani herkes oyle söylüyor günahını almak istemiyorum ama sanirim öyle. Bugün mecburi bir sekilde konuştuk o baska şehirde bebeğimi hic görmedi onun yaninda olabilecek bir eşyam yok. Sorun su ki çocukları bekar ve 40 yaşını gecmisler evlenemiyorlar. Anneleri de yani bahsettiğim kadında diger kuzenlerime o Tarz bişey yapmis diyorlar ki o kisi de çok gex evlendi çocuğu olmuyor sanirim. Simdi korkuyorum bebegim oldu diyince bir duraksadı telefonda korkuyorum büyü yapabilirmi ya da nazarı deger mi diye. 

7 Cevaplar

0 oy
(409 puan) tarafından
Ne olursa olsun bol bol okuyun
(382 puan) tarafından
Aynen canım
-Reklam-
0 oy
(1,736 puan) tarafından
Bol bol dua edin, ve bebeğinizin kulağına okunan ismi herkesle paylaşmayın. İki isimliyse birini demeyin mesrla. O zaman ne yaparlarsa yapsınlar tutmaz 
(3,805 puan) tarafından
Bunu bi yerde duydum ama sebebini vs bilmiyorum merak ettim o video da çocuğa babası kulağına ezan okuduğunı 3 isim koyduğunu asla babadan başkasının bilmediğini kimseye söylememesi gerektiğini vs. Bunu sizde yazmışsınız sebebi veya doğruluk payı nedir lütfen yazarsanız sevinirim
tarafından
Bunu bende duymuşdum. Çok doğru bence
(3,805 puan) tarafından
Arkadaş anlatır inşallah ben de meraktayım
(1,400 puan) tarafından
Bu tarz şeyler yani büyü sihir vs.  üç harflilerin aracılığıyla ana baba ismi ve kendi ismi söylenerek yapılır. İsim kimse tarafından bilinmezse tam isim soylenemediginden yapılanlar yerine ulaşmaz ve tutmaz.
(1,736 puan) tarafından
Yakın zamanda işleri çok ters giden bi aile dostumuz var. Kız üni. Yi kazandı ama bi türlü dersleri veremiyor, başka tercih yapıyor olmuyor yanlışlıklar vs. Ailenin işleri kötü, boşanma aşamasına geldiler döndüler. Hiçbir şekilde huzur yok evde. En son bi hocaya gittiler ve hepsine büyü yapıldığını yalnızca küçük oğlana yapılamadığını söyledi. Hoca da sormuş ikinci bi ismi var diimi diye, anneside evet demiş.  Bende oğullarımın ikinci isimlerini demem kimseye
(382 puan) tarafından
Ay kiz benim bebeğin tek isim ama Allah nasip ederse digerlerine 2 hatta 3 isim koyup kimseye demiycem. Ama simdi biliyor o kisi bebeğin ismini
(1,736 puan) tarafından
Dua et, yüreğine korkuyu koyma. Allah a emanet yavrularımız, Rabbim tüm kötülükşerden ve kötü niyetlilerden korusun
0 oy
tarafından
Uzaktan buyu yapılır bana yaptı akrabam 

Ve oda bu islerle uğraşıyordu buyuyu bozdurdugumuzda 3 harfliler o yapan kisiye soylemis ve suan knsmyrz onnla
tarafından
Yok kuzum 15 ysndydm basiret baglama buyusu ypms cocugu olmsn dye bzdrdm ck sukur
(382 puan) tarafından
Allah büyü yapanların belasini versin
0 oy
(5,167 puan) tarafından
Annenin kızlık soyadını biliyorsa yapılabilir biliyorum ama kesin bilgi değil canım. Ama neden böyle düşünüyorsun ki boşver kötüyü çağırma. Rabbim büyü ile uğraşanları kahretsin, helak etsin.
(382 puan) tarafından
Kiz benim mi annemin mi kızlık soyadi. Ay Allah kahretsin oyle insanları
(5,167 puan) tarafından
Evet canım amin kahrul perişan etsin
0 oy
tarafından
İyi yapsaydı çoçuklarına koca bulurdu.
(382 puan) tarafından
Kiz hahaha güldürdün beni bir kizi bir oğlu var oğlu 2 uni bitirdi işi yok
0 oy
tarafından
Kız yok ne büyüsü, bakara suresini aç dinle devamlı evde, Ayetel Kürsi Felak nas suresi oku devamlı 
(382 puan) tarafından
Sağol canım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 95 göst.
11 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tugbax (7 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 407 göst.
13 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esra_esra (2,630 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 113 göst.
0 oy
9 cevap 281 göst.
15 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Buket masal (2,595 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,757 soru

24,115,541 cevap

333,215 kullanıcı

...