0 oy
494 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Sevgili anneler 16 aylik bebeğime her şeyi öğrettim inatla ağız burun öğretemedim çok çabalıyorum ama yok inatçı bebe sadece saçını gösteriyor siz nasıl öğrettiniz acaba 

7 Cevaplar

0 oy
(9,617 puan) tarafından
Ogretici cizgi flmlerle ogrettim ben hayva nlati sayilari heryerini biliyor ne oldugunu arac isimleri masallsh masallahhhh tutututy
tarafından
Masallah masallah ama ben tv telefon tablet izletmiyorum ki :)
(9,617 puan) tarafından
Bilmiorum ki canim sende oyun kartlari al ogret
(2,528 puan) tarafından
TV nin faydaları sjsjsjs 10 aylık kızım anneni seviyosan alkışla diyince alkışlıyor bay bay yapıyor öpücük atiyor kararında ve dozunda olduğu sürece hiç sakıncalı görmüyorum ben :)
tarafından
Ben hiç göstermedim şimdi gösterince kirleniyor görmediği için daha önce:D
-Reklam-
0 oy
tarafından

Hahahaaha benimde öyle canım 16 aylik ne yaptıysam öğretemedim :D

tarafından
Ay benim bebem inatçı bir kişiliğe sahip her şeyi öğreniyor hatta üzerinde durmadigim şeyleri bile öğreniyor ama yok bunu öğretemedim :)
0 oy
tarafından
Kendim şarkı yaparak ağız  diş dil yemeklerimizi ne güzel burun çiçekleri koklarız gibi şuan uydurdum öyle şeyler yaparak 
tarafından
Ben de söylüyorum hep ceviz adam şarkısından saçlarını ogrendi ama yok burnunu ağzını öğretemedim:D
0 oy
(3,101 puan) tarafından

Amaan bu burun bu agiz de gec ogrenmezsr kendi bilir eninde sonunda ogrenicek. Hic agzini burun diyen cocuk gormedim :)

tarafından
Hahahahah vallahi kime sorsam yaa çok gec kalmış sizinki bu konuda diyorlar
0 oy
tarafından
Ayy benimki öğrenmiyor, gösterirken bakmıyor bile :) 
tarafından
Hahaha erkek mi bebeginiz
tarafından
Evet, 15 aylık. Sizinde mi erkek :)
tarafından
Evet erkek erkek çocukları biraz tembel oluyor kızlar çok akıllı ya
0 oy
tarafından

Benımkı 10 aylıkken agız burun goz kulak bılıyordu sarkıyla ogretmıstım ben hanıı agzımız hanıı burnumuz falan uydurmustum bısey :D ama bazı bebekler bıldıklerı halde ınatla gostermıyor

tarafından
Ya bu da 10 11 aylıkken ayisinin ağzını burnunu gösterirdi kendininkini asla göstermiyor bazen benim burnumu gösteriyor tutuyor :D
tarafından
Ama ben teee 6 aylıktı burnumuzzzzz agzımızzz gosterıp dururdum :D sımdı dalagını bıle gosterıyor 22 aylık oldu :D ınat yapıyordur muhtmeleen ya
tarafından
Dalak mi hahahahahh
0 oy
(4,311 puan) tarafından
Ayna karşında annenin burnu nerde , Ayça'nin burnu nerde

Aaaaaaaaa ağzımı actim aaaaaqq ağız sende aç annecim agizzzzz ağzın nerde ,annenin ki nerde diyerek ayna bu konuda çok destekci oldu bize .
tarafından
Bunu deneyeceğim :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 522 göst.
19 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Neslihankce (1,953 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 53 göst.
9 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 12345ebe (1,065 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 117 göst.
3 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif.m.05 (1,541 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 61 göst.
6 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Zeynozeyno (106 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,086 soru

24,081,764 cevap

331,235 kullanıcı

...