0 oy
331 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
2 yaşında oğlum hasta hiçbir şey yemiyor maalesef hani bebeklerin sevdiği hamur işleri tarifleri verebilir misiniz sizin de evde yaptığınız şeylerden

7 Cevaplar

0 oy
(4,893 puan) tarafından
Muhallebi tarzı yap muz fln ekle. Kek yap 
tarafından
Yapıyorum yemiyor onları hiçbir şey sevdiremedim çok iştahsız süt ürünleri hiçbiri yok ne yaptıysam yemiyor böyle çocukların  ilgisini çeken tarifler biliyor musun cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Pankek geldi ilk aklima 
tarafından
Pankek yemiyor maalesef hani böyle kolay poğaça tarzı şeylerden yapsam yer mi bilmiyorum
0 oy
(4,584 puan) tarafından
1 yumurta 1 bardak yoğurt paket kabartma tozu tuz yoğur merdaneyle aç kesip pişir kızgın yağda beğenmeyen çocuk görmedim daha benim kız bayiliyor 
tarafından
Mayasız pişi deniycem cnm sağol yarın kahvaltıda yapayım
(8,064 puan) tarafından
Ne kadar un peki
tarafından
Aynen un yazmamışsın cnm rica etsem yazar mısın
(4,584 puan) tarafından
2.5 veya 3 canım ununa göre buda sipsak oluyor öyle çok sert de olmasın hamur fazla yumasakta kizartincada iyice sarıp poşete geçir yumuşacık oluyor açıkta kalınca kuruyor çok inşallah sever yavrucuğun
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Boş ekmek bile yer kuzum,dene
tarafından
Yok valla ekmeği de yemiyor eskiden eline bütün bi ekmeği verirdim kemire kemire yerdi şimdi olan iştahı kesildi çok üzülüyorum çok taktım kafama :(
(14,412 puan) tarafından
Ara sıra bunlar çok normal canım,üstüne gitme açlıktan ölecek değilya
Canı isteyecek elbet
tarafından
Şimdi bide grip olunca hastalıktan canı istemiyor ama mama diye geziniyor evin içinde bende ne yapsam da yedirsem diye kara kara düşünüyorum herşeyi beğenmez beyefendi yemek seçiyor
0 oy
tarafından
Mücver yemezmi acaba 
tarafından
Sigara böreği yao normal kendine ne yapiyorsan yap eline ver yesin poğaça börek kek milföy
tarafından
Ben çok maharetli değilim cnm hamur işlerini beceremiyorum olmuyor denedim yapamadım annem gelince yiyor anca
tarafından
Niye hamarat olmiyasinki artk internet var bir yapamazsın iki yapamazsın 3 de yaparsın canım öyle deme kendine
tarafından
Doğru diyorsun cnm bi deneyeyim ama malzemeyi boşa vermek istemiyorum eşim kızıyor
tarafından
Sacmalama güzelim kalk bir poğaça yap bizede at ❤️şekil vermene gerek yok yuvarlak yap yap koy
0 oy
(396 puan) tarafından

Yufkadan sigara boregi yap ister kizart ister firinda pisir belki dikkatini ceker yer. Bnm kiz 2 bucuk yasnda gecen carsaf boregi yapmstm patatesli baya yedi sastim kaldm :)

tarafından
Sigara böreğinde de peynir olunca tükürüyor hemen atıyor elinden :( valla hiç iyi değilim hamur işlerinde beceremiyorum hazır yufkayla mı yapıyorsun nasıl yapılıyor cnm
(396 puan) tarafından
Peynirli yapma patatesli yap canim daha lezzetli oluyo. Patatesli hasla ez sogan kavur azcik salca maydanoz azcik karabiber tatlandir. Carsaf boregi kendim aciyorum canim. Un tuz su yogurup  yumruk buyuklugunde bezelere ayirip tabak.buyuklugunde acip az siviyag surup  25-30 dk dinlendiriyorum. Temiz sofra bezi ustunde elimle aciyorum ceke ceke buyutuyorum. Ic harcini serit halinde dizip sariyorum snra.tepsiye yerlestirip uzerine az siviyag surup hoop.firina. bim marketin efsane unu cok guzel.
0 oy
(14,950 puan) tarafından
Hazir yufkadan sucuk ve kaşar sarıp kizart bide öyle dene canim içine biber de giriyor ama yer mi onu bilemedim tabi
tarafından
Sucuklu şeyleri yiyor zaten de kaşarı asla yemez çiğnemeyi pek istemiyor bu aralar ev makarnası yapsam yer mi acaba boşa vermek istemiyorum malzemeleri
(14,950 puan) tarafından
Ev makarnasini bi çok şeyde kullanabilirsin hani biz erişte gibi kesiyoruz sizde nasıl bilmiyorum tabi canım azıcık denersin kilo kilo yapmak yerine çorba da yaparız erişte pilavı da yaparız biz
(14,950 puan) tarafından
Sucuk seviyorsa hamur mayalayip içine koyup kizartqbjlirsin veya milföy yapabilirsin sosis yiyorsa o da olur

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 172 göst.
16 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Sevgiii (132 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 253 göst.
16 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Buket masal (2,624 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 139 göst.
16 Ekim 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Hilal.24 (1,175 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 183 göst.
13 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,179 soru

24,165,596 cevap

335,580 kullanıcı

...