Kizlar benim kucukluğumden belli uçan her turlu hayvanaa karsi fobim var amcam güvercin besliyodu üstüme kuş atmişti şaka olsun diye. O kuşun kanadi gözumun içine girip gözümü cizmisti 1 ay bandajla dolaşmiştim. Yani travmadan sonra fobim oldu şimdi evde sinek görsem ağlamama ramak kaliyo hatta mutfakta ki sineği cikaramadiğim için eşim eve gelene kadar mutfağa giremediğimi bilirim,disarda kuşun bi tanesi uçarken bana yakin uctuğu için panik atak gecirip bayildiğimi bilirim yani anliyacağiniz fobiden de ilerde benim ki Şimdi de oğlumda olmaya başladi ve cok yuksek ihtimalle benden görduğü için boyle bi tavir sergiliyo. Eve sinek girmiş ki her yerde sineklik var ama işe yaramiyo sinek atletine konduğu için ciğlik ciğliğa ağliyo o atleti bana ustunden zorla cikarttirdi "anne koku" diyo yani anne korktum diyo dünde havuzdayken sinek şezlonga koydu diye ciğlik ciğliğa ağladi. Belli ki benden görmüş ve korkuyo.. 16 aylik oğluma bu konuda ne yapabilirim yani nasil onu bu korkusundan vazgecirebilirim pedagoga götürsem 16 aylik cocuğa ne yapabilir hic bir fikrim yok. Yardimci olursaniz sevinirim
1,476,593 soru
24,171,601 cevap
335,891 kullanıcı