0 oy
1,188 göst.
Diğer kategorisinde (944 puan) tarafından
1 yaş 1 haftalık bebeğim var 

Beni bulamayıncaa sadece ayeee der 

Baba,meme,at,attım,cici,cıss.püff,üff ,ditti der 

Herobaby kavanozlariyla kule yapıyo ,geçmeli oyuncaklarla kule yapar,bıcağı bilir oyuncak bıcakla oyuncak meyve keser,gördüğü peluş oyuncaklara cici der kumanda ve telefonları alır kulağına koyar ayooo der elleriyle konuşurken bişey anlatıyomuş gibi yapar

Çatal tutar 

Oyun ezber dil çıkar dedığimde çıkarır.by by yapar alkış yapar,cıss yap dedigimde parmağını bana dokundurur kendi elleriyle yüzünü kapatıp ceee yapar ya da perde arkalarına saklanır cee yapar göz teması çok iyi ismine sessizce seslendiğimizde dahi döner diğer odada kızım desem hemen gelir beni bulur dokunma dememizi anlaması eveti hayırı gel giti getiri götürü anlar 

Sadece ve sadece olumsuz hareketi bir ara kafasını bir yerlere  vururdu sinirlenince oda ya da kendi kafasına vurur 

Görümcemin 7 yaşında otizimli çpcuğu var konuşma algılamaya dair hiç bişey yok eğitimleri daha zor uyum sağlıyo bize de sürekli aaaa niye öylee yapıyp benimkide öyle yapıyodu aaaa niye şöyle diyo eşimdee etkilendi çarşmaba günü randevu aldık sizce bu çocuğun doktorluk neyi var 

36 Cevaplar

0 oy
(1,635 puan) tarafından
Bence randevuyu iptal etmelisin
-Reklam-
0 oy
(1,081 puan) tarafından
Ayyy kimle kimi kıyaslıyor. Senin cocugunla onun çocuğu bir mi Allah aşkına... 
0 oy
(1,062 puan) tarafından
Çocuğun değil eşinle görümcenin doktora ihtiyacı var 
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Daha ne yapsın 1 yaşındaki bebek ya belki sizi üzmek için yapıyor belki de zaman olarak yanlış hatırlıyordur hareketleri yani daha ne beklenir ki 1 yaş bebekten 
0 oy
(337 puan) tarafından
Bence yaşına göre gayet gelişimi güzel hatta eşimin yeğeni iki yaşında daha annebile demiyor  ama çocuğun her şeyi normal sen sık sık konuş kızımla gorumcemin ikizi doet yaşında konuşmaya başladı doktor her şeyi normal konuşur dedi konuştu kız
0 oy
(1,439 puan) tarafından
Amaci moral bozmak takilma bence ama yinede git aklinda birsey kalmasin her cocuk farkli olur kimi kendini aglayarak ifade eder kimi kendini yerlere vurarak kimi sinirlenir farklidir yani cocuklarin algilarini yansitmalari bence yasina gore gayette normal 
0 oy
(1,484 puan) tarafından
Kız benimkide 11 aylik sinirlenince kafasını duvara vurur bu gidişle çocuğum gerizekali olck diyorum ama yine yigenlerimde öyleymiş suan 6 7 yaşlarından maşallah zeka küpü gibiler esin korktuğu için randevu almıştır bisey olmz sende dert yapma bosver götür en azından görümcen bidaha aa benimkide böyle yapıyordu diyemez
0 oy
tarafından
Canım çocuk 1 yaşında mi yablis mi yazdın 
(944 puan) tarafından
1 yaşında canım
0 oy
(2,466 puan) tarafından
Anlattıklarına bakarsan gayet sağlıklı ve zeki bir cocugun var otizme dair hic bir belirti yok kafasını yere vurmasına gelince 1 ve 2 yaş civarı cocuklar yapabiliyo istedi olmayınca kizim da yapardı bir arkadaşımın oğlu otizimli hic şahit olmadım kafasını vurduguna 
0 oy
(162 puan) tarafından
Ne alaka bnmde 1yasinda bir yeğenim sinirlenince saçını çeker kafasını bir yerlere vururdu şuan 6yasinda ama herhangi bi sikintisi yok 
0 oy
tarafından
İyide 1 yaş için gayet fazla şey yapıyormuş bence evladınız da bir şey yok otizmli meleklerimiz genelde ağlama, hircinlasma oluyor benim yeğenim de de hafif otizm var oradan biliyorum bir de iletişimleri zayıf oluyor 
0 oy
tarafından
Demek ki kendi çocuguna aşırı derecede üzülmüş üzüntüsünü bu şekilde çıkarıyo gibi algıladım ben
0 oy
(14,126 puan) tarafından
Korkma balım normal tepkiler veriyor çocuğun her kafasını vuran hasta değil. Eşin de tedirgin olmuş baksınlar boşver dr ağzından duysun bir de
0 oy
(1,404 puan) tarafından
otizim. ne kadar çoğaldı ya her harekette vesvese yapmaya başladık.  dogmayan çocuk için korkuyriuz.  çok etkilenip çocuklar üzerinde etki de bırakıyoruz aslında.  ilk kızım da mesela parmak ucunda yürüdü ben ozman onun otizm belirtisi olduğunu bilmezdim halbuki geçti yani her hareket her belirti otizm değildir. 
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Bence hiç bir şeyi yok fazlasıyla iyi hatta 
0 oy
tarafından
Herşey çok güzel. Sakın üzülüb kinlenme. İçiniz rahat etsin diye gidin .eminim bişey yok diyecek

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 337 göst.
21 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 496 göst.
13 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,260 göst.
20 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 348 göst.