0 oy
101 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (831 puan) tarafından

Yani okul bittikten sonra nasıl işler yapabilirim 

Bide ben çizim yapabiliyorum 

3 Cevaplar

0 oy
(831 puan) tarafından

En İyi Cevap
Kızlar bilenler cevap yazabilir mii
-Reklam-
0 oy
(230 puan) tarafından
Bi iş yerine tasarımcı olarak girersin bi giyim şirketine 
0 oy
tarafından
10 sene önce yanıldım öyle bi bölüm okudum. Ataması memuriyeti zaten yok, çizim kalıp dikiş tasarım herşey var ama özelde birilerinin yanında çıraklık yapmamı beklediler. Üstelik çoğu iş öğreteceğim diyerek bedava çalışmayı teklif etti, gençliğimin en çok paraya ihtiyacı olan zamanda. Asgari ücret hayal zaten.  Kendini keşfettirecek kadar iyi değilsen bomboş bir bölüm. Aynı işleri mahalle terzileri de yapıyor güzel güzel kazanıyor. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bölümün en çalışkan adını gazetelere duyurmuş öğrencileri bile başka işlere yöneldi. Kütahya EskiGedizden yeniGedize diye defile yaptık internete yazıldı gazetelerde çıktı o kadar iyiydik ama şimdi bomboş.. Gittim bide veterinerlık okudum daha çabuk işe girdim. 
(831 puan) tarafından
Ne okumamı tavsiye edersin canım eşim müsade etmişken değerlendirmek istiyorum beni bilemezsin ama sen söyle yinede hem maaşı iyi hem çok Zor olmayan yada ne bileyim bidaha okusam şu meslek daha iyi olurdu dediğin var mı
tarafından
Örgün okuyacaksan sağlıkta bir çok bölüm var. Atama puanları ortalama olan. Özel de her türlü iş imkanı olan. Ebelik hemşirelik olabilir en başta.
(831 puan) tarafından
Yok canım ya örgün gidemem küçük bebeğim var
tarafından
Aöfün açıköğretim bölümlerini inceleyip kendine en yakın olanı tercih edebilirsin. Şu an en gözde meslek aşçılık. İstediğin bölümlerin açıköğretim eğitimi de olmayabilir tabi.
(831 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim ❤️

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 268 göst.
16 Nisan 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Defnedamla (318 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 322 göst.
24 Eylül 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 233 göst.
29 Kasım 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Eslem 01 (439 puan) tarafından soruldu
0 oy
70 cevap 1,116 göst.
29 Aralık 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Tekcocuk (1,831 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,869 soru

24,117,367 cevap

333,298 kullanıcı

...