0 oy
504 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşimin 2 tane kardeşi 1 tane amcasının oğlu çalışmak için bize geldiler bizde kalıyorlar her gün bisey yapıyorlar bir gün halıya meyve suyu döküyorlar bir gün su döküyorlar bir gün buz dolabına afedersiniz s ı ç ı p batırıyorlar bir gün meyve döküyorlar her tarafa üzümün çekirdeğini atıyorlar yoruldum artık biktim eşime söylediğimde bisey olmaz benim hatrim için bisey söyleme onlara söylenme diyor böylede olmuyor daha ne kadar kalacaklarını bilmiyorum her tarafa karınca dolmuş haliya meyve suyu dökmüşler dün gece halıyı silicektim halıyı bi kaldırdım dolu karınca dolmuş yaw yoruldum biktim çekilecek çile değil yemin ederim ağlayarak yazıyorum napıcam ben yarabbim burayada içimi dökmek için yazdim

13 Cevaplar

+7 oy
tarafından
Hersey Bi yana ben karısının yanına kayinini yeğenini getiren erkeğe hayret ediyorum.  Bir erkek buna nasıl musade eder beynim almıyor her ne kadar eve kendiyle beraber gelseler de çalışma çağında essek kadar adamlar mahreme bu kadar nasıl giriyor pes. Bence evin pisliğinden daha önemli sorunlarjn var Allah yardımcın olsun 
tarafından
Yoruldum artık herkezden herseyden
tarafından
Aradigim yorum seni +++)liyorum aynisini yazicaktim
(4,692 puan) tarafından
Bide yeğeni bırak amcasının oğlu kuzenini getirmiş ben daha eşimin erkek kuzenlerini görmedim bile ne gerek var böyle şeylere
tarafından
Aynen tovbe estafurullah
tarafından
Napicam napicam napicam kendi kendimi yiyorum düşüne düşüne
tarafından
Valla gerekirse tartis canim
(4,692 puan) tarafından
Eşine diyeceksin senin mezhebin ne kadar geniş en basit tabir bu kusura bakma o kadar erkeği eve getirmek hiçte normal değil benim kaynım bir gün bize gelip kalsa evi yok pansiyonda kalıyor ikinci gün kaynım gider gitmezse eşim gönderir zaten
tarafından
Ay okurken ürperdim kızlar valla. Bak canım akşam herkesin eline vereceksin çaylarını hepsi yanındayken eşine diyeceksin bu çocuklar büyük burda kalmaları uygun değil kusura bakmayın siz de ama ben sizin yanınızda rahat edemiyorum bu durumu bugün çözersiniz sevinirim yarına halletmiş olun lütfen diyip kalkacaksın yanlarından.  Esin neden yaptın derse de günlerdir sen halletmedin hiç mi kislanmiyorsun hiç mi bana değer vermiyorsun de geç. Böyle sustukça onlara soylemedikce kendi kendini yersin
-Reklam-
+1 oy
(3,417 puan) tarafından
3 erkeği başına getiren erkeği sorgularim önce 
0 oy
tarafından
Her hafta biri temizlik için Bi kadının parasını versin bak o zaman nasıl parmak ucunda yürüyorlar
tarafından
+++++++++++
tarafından
Onları herşeyi kendilerine kalsin paralarida batsın yeter ki böyle dikkatsizlik terbiyesizlik yapmasinlar
tarafından
Canım rahat oldukları için arkaları toplandığı için böyleler bisey diyende yok
tarafından
Aynen de öyle akşam eşimle konusucam ben rahat edemiyorum artık diycem arkalarını toplamaktan yoruldum cunkuu
0 oy
(952 puan) tarafından
Benim eşim gelmelerine izin vermez en baştan. Eşine söyle gitsinler bence mahremim rahat edemiyorum de
tarafından
Kendisi imamlık okuyor bunları benden daha iyi biliyor
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Ben olsam kabul etmezdim cnm tabi her ailenin şartlarını iletişimini bilemem atıp tutmak olarak algılama lütfen. Bikaç ay olsa sabretsen tamam da ne zaman gidecekleri de belli değilmiş.
tarafından
Kabul etmesem dinlenmem ki benim huzurum kaçıyor
Bi kaç ay bile sabretmek istemiyorum artık çünkü 1 buçuk 2 aydır aynı şey oluyor yoruldum
0 oy
tarafından

Çalışmak için bizde kalıyorlar demişsin. Başını okumadan geçmiştim. Sonrasını okuyunca yemin ederim ki 2-3 yasindaki çocuk yapıyor sandım bunları. Essek kadar adamlar yani dökmek nedir ellerimi tutmuyor ben bile sinir oldum yaa Allah sabır versin canım sana ❤️

tarafından
Allah razı olsun ya bi bardak meyve suyuya sahip çıkamıyorlar birseyi dökmeden içleri rahat etmiyor bunlarin
tarafından
Sende söyle canım . Evimin içine sic.maya gelmissiniz de.
0 oy
(25,657 puan) tarafından
Kardeşi neysede amcasının oğlu ne geziyo siz olmasanız napacaklarmış peki
0 oy
(17,190 puan) tarafından
Senin evin bekar evi mi. Misafirlik 3 günden fazla olmaz. Gidip ev tutsunlar. Gerekirse koy hepsini kapinin önüne. 
0 oy
tarafından
Allah eşine ve gelip kalanlara akıl fikir versin 
tarafından
Yaw yapmadıkları şey yok bi arada halinin üstününe tırnaklarını kesmişler artık kim kesmişse toplamamışlar evi süpürürken gördüm tesadüfen şaşırdım
Ben hepsini Allaha havale ediyorum Allahlarindan bulsunlar evimde küçük bebeğim var görse alıp ağzına koyar hiç birşey dusunmuyorlar
0 oy
tarafından
Valla canim benim 3 evladim var ikisi baya buyuk 20 ve 15 yaşında erkek ler ben evledimdan yoruluyorum banyosu ütüsü yemesi valla Allah yardımcın olsun canimm ne diyim
tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(2,466 puan) tarafından
3ü bir olsun bir ev tutsunlar neden sizde kaliyorlarki temizlik yemek şöyle dursun şu yaz sıcaklarında evinde dilediğini giyemezsin kocanla bir sohpet edemezsin ne bileyim gece banyoya bile kendi evinde utana utana girersin eşinle konuş gitsinler bence
tarafından
Bekar evi var ama oraya gitmediler bize geldiler gitse giderler terbiyesizler
0 oy
tarafından
Seninde nasıl bir kocan var ya o kadar erkeği nasıl eve getirebiliyor bu nasıl bir genişlik 
tarafından
Onada diyecek bisey bulamıyorum zaten
0 oy
(16,787 puan) tarafından
Mecbur değilsin kimse kusura bakmasın bir hatır iki hayır ucuncude dur de yani 
tarafından
Mecbur değilim evet böyle yapmasalar bisey demiycem lanet gelsin kalsınlar ama çok pasaklilar bide yapiyorlar demiyorlar ki yenge yanlışlıkla döküldü falan hiç birşey olmamış gibi sabah uyanıp işe gidiyorlar
(16,787 puan) tarafından
Koca koca adamlar ayıp ya
(11 puan) tarafından
Buyuk konuşmak istemem ama kendi ailem bir kere karsi çıkar herşeyin bı adabı var yalnıs anlama ya hepsini kovacaksin ya da kendin ailenin yanına gideceksin böyle olmaz ki bekarlık evlerine yolla kim kırılacak düşünme seni düşünmeyen insanları eşinle konuş aileni kat araya

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 213 göst.
9 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Duru. (70 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 102 göst.
16 Mart 2025 Diğer kategorisinde Semos (410 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 98 göst.
+6 oy
44 cevap 1,153 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Mifamilia (126 puan) tarafından soruldu