Seninde hakkın var , sana sormalı ihtiyacın var mı yok mu , yada al bu senin harçlığın bence hani konuş ,
Hani ilk eşinden olan oğlundan asla bahsetme hemen bunu kotu niyetli olarak anlayacak ,
Ama şöyle bende senin esinim bana neden sormuyorsun birşeye ihtiyacın var mı yok mu diye , şöyle sen sormadign zaman bende sana diyemiyorum diye anlat kendini ...
benimde ikinci evliligim esimin 1 benim 2 çocuğum var esim her ay kızına 500 tl nafaka yatırır olur da gelirse ayrı masraf yapar ama arayip ayri para isterlerse gondermez. ve bende çalışıyorum kira elektirik su ve tlf faturalarini benim maasmla ödüyorum geri kalan bütün masrafları eşim alır her hafta pazara gider iki pazar arabasiyla alışveriş yapar. ki ben alisveristen nefret ederim kiyafet alisverislerimi bile ona yaptirim ama ben yinede ondan 3 güne bir ondan 100 tl alırım ben soylemem o verir vermediği zaman söylerim su eksigim var uygun oldugunda bana su kadar para ayarlarmisin hayatım derim eger ustunde varsa verir yoksa ertesi gün isten geldiginde verir. yani canm istemen lazm pantolon alayim yada ne bileyim ic çamaşırı almam lazm diye soylemen lazm erkekler araba gibi marşa gaza basmazsan gitmez )
1,493,222 soru
24,398,444 cevap
349,929 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın