0 oy
1,772 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bilin bakalım ne oldu? 

Arkadaşımın eşini birisiyle gördüm demiştim. Bugün eşi telefon açıp bir konu hakkında konuşmak istediğini  söyledi bende kabul ettim. 

Bir kafede buluştuk ve yanında gördüğüm kadın vardı. Ve bana kendisi kuzenim oluyor yanlış anlamanı istemiyorum dedi. 

Ona şehir dışında olman gerekmiyor mu diye sordum bana  özel hayatımızla bu kadar ilgilendiğini bilmiyordum dedi. 

Ben usteleyince işinin erken bittiğini ve ailesiyle zaman gecirmek istediğini söyledi. Arkadaşım cok kiskancmis bu yuzden hava almak istemiş. 

Ve bana bu gereksiz konuya açarak rahatımı bozma dedi. Bunu derken kuzeninin moralinin bozulduğunu belirtebilirim 

Daha sonra kuzeni olan kadın beni çok sevdiğini muhakkak görüşmek istediğini söyledi. Kadın aşırı kibardi neden görüşmek istedi anlamadım. 

Bana açıklama yapmak için kuzenini getirmesine gerek var mıydı? 

65 Cevaplar

0 oy
(736 puan) tarafından
Çok uğraşıyorsun bu konuyla bence
-Reklam-
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Kuzen olduğuna emin miyiz bide bazı yörelerde kuzenlede evlenme vr belki kuzeniyle aldatıyodur
tarafından
Kendisi öyle olduğunu söylüyor o yüzden bilemem ama dedifin gibi kuzeniyle evlenenler var
(7,827 puan) tarafından
Bana masum gelmedi ama karışma snra o adam karısını kandırır kötü olan sen olursun
0 oy
(286 puan) tarafından
Uzak durulmasi gereken konularrr bence diyelim ki adamyanlis sularda yüzüyor neden basina is aliyosun oklarin sana donmeyeceginden eminmisinn ilk yanan sen olursun ilgilenme arkadasinin kocasi olabilir herşeyi bilmek yada icinde olmak zorunda degilsin canim  
0 oy
(1,439 puan) tarafından
İyide sen niye gidip bulusuyorsun adam ne halt yiyorsa yiyor sanane yarin birgun biri gormus olsaydi siizi o zman esine ne cevao verecektin 
0 oy
(14,189 puan) tarafından
Dün demiştim bahanesi çoktan hazırdır diye .... İnşallah gerçek en kısa zamanda ortaya çıkar 
0 oy
(2,800 puan) tarafından
Imm genel olarak inanmadım...

Hayatın doğal akışına ters bu olay.

Hiç olacak olasılığı yok oldukça saçma ve kurgu gibi 
0 oy
(1,391 puan) tarafından
Konu ne olursa olsun senin bu kadar olaya karışıyor olman sana yanına kadını da alıp gelip açıklama yapmasına gerek yoktu bence. Ne alaka demez mi bi insan? Ha yok ben arkadaşım üzülsün istemiyorum bilsin diyosan kadın ztn snnle görüşmek istemiş görüştüğünüzde çek fotosunu arkadaşına göster durumu anlat. 
0 oy
(1,403 puan) tarafından
ohaaa. resmen olayı örtmeye çalışıyor. sakın kadınla muhattab olma arkadaşına bildiğin kazık atmış olursun ilerde asla kzueni de değildir. hatta öyle dediği olmuş olsa dahi yaptığı çok yanlış ve senin haberin olduhunu arkadaşın öğrenirse yıkılır 
0 oy
(9,678 puan) tarafından
Erkek milleti anam seninle buluşup sana iftira atsa jdi bilemedim ben Bi arkadaşım da olsa gitsem eşimle giderdim ama eşinin haberi varmış güzel... adam da suç olmasa açıklama yapmaz kuzeni olsa eşi bilmiyor mu sana neyi anlatıyor var bisey
0 oy
tarafından
Elin adamıyla bir cafede oturmak ne kadar bence hiç bulaşa hiç karışma eşin de seni yanlış anlayabilir bence bulaşma bir daha
0 oy
(689 puan) tarafından
Sen cesaret hapını yuttun bacım adam seni çağırıyor ve sende gidiyorsun derhal bence arkadaşına anlat bunu yoksa senin başına kalır ortada kalırsın yani kusura bakma ama eşin nasıl seni yollayabiliyor aklim ermedi sen bence herşeyi anlat arkadaşına 
0 oy
(689 puan) tarafından
Kiz Sen cesaret hapını yuttun bacım adam seni çağırıyor ve sende gidiyorsun derhal bence arkadaşına anlat bunu yoksa senin başına kalır ortada kalırsın yani kusura bakma ama eşin nasıl seni yollayabiliyor aklim ermedi sen bence herşeyi anlat arkadaşına 
0 oy
(3,103 puan) tarafından
Gerçekten aldatmıyorsa seni çağırıp neden o toplara giriyor ki. Kaldı ki sana açıklama yapana kadar gitsin karısına açıklama yapsın. Kuzenimle geziyorduk senin arkadaşın denk geldi falan diye karısına söylesin. Adamın sosyal medyasına baktın mı o kadınla arkadaşlar mı. Aman valla zor bir durum. Konuşsan basın ağrır. Sussan gönül razı değil. Kendimi arkadaşının yerine koydum da bilmek isterdim. 
0 oy
(173 puan) tarafından
Bacım benim tavsiyem karışma derim herifin numarasını engelle bak devir kötü devir yarın birgün ortaya çıkar asma senden bilir gelir sana coluna cocuna bir zarar verir beni yanlış anlama ama tehlikeli işler bunlar aman aman ben olsma asla ama asla karismam kendi başlarını kendileri yesin ayrıca cafeye gitmen çok tehlikeli yani sen niye müge anlı gibi suale cekiyon adamı tamam arkadaşın ama bu devirde herşey gelir insanın başına uzak dur boşver 
0 oy
(23,102 puan) tarafından
Sen niye gidip buluşuyosun bence o kuzen muzen diil
0 oy
(16,867 puan) tarafından

Senide yalanlarına ortak etmek istemiş belli ne malumm bı resim falan cekmediklerii arkadaşın duyarsa bak bununda haberi vardı göz yumdu der ben olsam buluşmaya falan gitmezdim bunları sana açıklama yapacağına karısına yapaymissd:dizzy::ermm:

0 oy
tarafından
Bnce yalan konuşuyor sen karısına söyleme die sana böyle şeyler demiş hatta Bi nevi seni tembihlemiş emin olmak istemiş. 
0 oy
(1,753 puan) tarafından
Ne alaka kuzen diye tanıtması bariz yalan yemin ediyorum bu erkeklerde kuş kadar zeka yok . Şimdi daha çok şüpheli oldu 
0 oy
(22,689 puan) tarafından
Kuzeni falan değil sana kısaca çeneni kapat demis. Etekleri nasıl tutusmussa artık. Bu çok daha kötü olmuş aslinda. Önceden haberim yoktu desen arkadaşın inanır ama eşi senin de bildiğini söylese arkadaşına büyük sıkıntı. Daha kötü olmus
0 oy
(899 puan) tarafından
Bu adam basbaya aldatıyor . Şehirdisindayim demesi bile açık açık bi işler çeviriyor gibi. 

Baya tutuşmuş ki kadını alıp gelmiş sanada göz dağı veriyor . Arkadaşına  kadını tarif et  de parkta bi kadinla tanıştım konu konuyu açtı senden bahsettim oda dedi aa evet o bizim akrabanın eşi   kadını tarif et bakalım arkadaşına  taniyabilrcek mi

İlgili sorular

0 oy
44 cevap 1,028 göst.
14 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mavi-beyaz (2,565 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 382 göst.
0 oy
12 cevap 352 göst.
12 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 522 göst.
16 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yenianne99 (14 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,311 soru

24,042,927 cevap

329,222 kullanıcı