0 oy
166 göst.
Diğer kategorisinde (194 puan) tarafından
Saksida alaoveram var fakat cansiz uclari çürümüstu kestim 2 3 gune 1 1 bardak su döküyorum canlanmasi ocin ne yapilir

Birde feslegenim vardi oda yapraklarini hep döktü napmaliyim

7 Cevaplar

0 oy
(3,485 puan) tarafından
Aloevera o kadar su sevmez, çürür. Toprağı iyice kurumadan verme, doğrudan güneşe maruz kalmayı da sevmez. Fesleğen de çok uzun ömürlü bişi değil. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Feslegenin köküne buz köy cnm kendine glir su ver suyu sewer fesleğen bnim balkon dfeslegen dolu
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Canım alaovera fazla suyu sevmez iyice dipi kuruyunca 15 günde bir falan sulamam lazım kökünü çürütürsun öyle cansizlasir tabi birde çok direk güneşi sevmez gölge bir yere koy az sula gerekirse muz kabuğu ve yumurta kabuğundan gübre yapıp toprağına da koyabilirsin 
0 oy
(4,421 puan) tarafından
Direkt güneş gormicek peksimetli toprağı varsa çok su dökme üstten toprağı ıslansın yeter onun dışında çok bakım isteyen bir bitki değil zaten kendi halinde tatlı tatlı büyüyor ")
0 oy
(1,659 puan) tarafından
Yanına bir arkadaş bul :)) güldün bana dimi ne alaka dedin ama benim aloa Vera m bilmeden yaptığım bu yöntemle coştu maşallah inan bana ne zaman saksıya diktigimi hatırlamıyorum bile ama bir parmaktan fazla büyümüyordu ve asla filiz atmiyodu bri gün pazarda çok güzel bir saksı gördüm aldım ona da bida aloa Vera olsun dedim ( ben bir ara yanmistim kaynar çaydan bitek bu çiçek iyi  etti o yüzden he yere dikesim var ) benim elimde asla çiçekler güzel olmaz bu yüzden en basitlerine bakıyorum hep neyse ben o yeni saksıya da yeni aloa verayi koyup eski aloavera nin yanına koymadım mi sen aloveram coş maşallah rengi bir güzelleşti bir filizlendi şaştım kaldım bide ışık gören bir  pencereye yakın bir yerde olması da önemli mutlaka duymuşsunuzdur haşlanmış yumurta suyu da çok iyi ama tuz atmadiyssaniz.. bir dene inşallah senin çiçek de sevinecek 
0 oy
(1,650 puan) tarafından
Canım bendede var aloe vera kışın ayda 1 yazın haftada 1 sulanıyor 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 674 göst.
15 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 1,140 göst.
8 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Grcemr1365 (364 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 199 göst.
16 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Kelebekbursa16 (726 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,904 soru

24,189,926 cevap

336,852 kullanıcı

...