0 oy
386 göst.
Diğer kategorisinde (7,369 puan) tarafından
Sanal arkadaşlarım siz hayatımdaki görünen ama yanımda olmayan arkadaştan daha arkadaşınız valla daha geleceksiniz iyiki varsınız canlarım ❤️❤️

tanımadığınız ama sıcaklığını hissettiğimiz arkadaşlarınız aslında gerçek arkadaşlarınızdir.....

Yanınızda görünen sinsi yılanlardan daha iyidir 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından

Hepsini bana dedi sakın üstünüze alınmayın kızlar :D<3

(7,369 puan) tarafından
Tabiki de :)
tarafından
☺️☺️❤️❤️
-Reklam-
0 oy
(14,210 puan) tarafından
Biz aslında varız ama aslında yokuz ne tuhaf dimi :D 
(7,369 puan) tarafından
Evet aslında tuaf olan gerçekte yanında olanlar kız biz normaliz
0 oy
tarafından
Aynen cnm.ben burda takılmaya başlayalı çevremdekilerin iş düştüğünde benimle muhattap olduğunu gördüm
(7,369 puan) tarafından
Benim girmeme gerek yoktu canım biliyordum ama bugün sabrımı öyle zorladılar ki sonunda hakkettiklerini duydular
tarafından
Benim arkadaşım pek yok o yüzden akrabalıklar var onlarla görüşürdüm hep ben yazardım arardım ama onlar da işi düşünce arar sorar oldular.bu sene köye bile gitmedik 10 yıldır her sene giderdim kıymet bilmezlerdi.bu sene gitmedik aramıyorlar bile.şimdi fındık zamanı bizim orda kayınpeder yemek yapmaya adam arıyor kaynanam rahatsız ve kilolu ağır iş yapıyor vs.her sene gidiyordum işte iki çocukla.bu sene gtmek istemedim eşim de ısrar etmedi.bana huzur vermedikten sonra niye gideyim ki
(7,369 puan) tarafından
Boşver kız takma zaten biz yapsakta ayni yapmasakta hatta yapmayan daha çok sevilir
tarafından
Aynen cnm keyfi gezemiyoruz laf ediyorlar zaten bir haftalığına gidiyoruz
(7,369 puan) tarafından
Boşver hiç takma
0 oy
(3,753 puan) tarafından
Buraraya  da çok güvenme canım  birini iyi tanımak için ya uzun bi yola çıkmalı yada ticaret yapmalı, o zamn gerçek yüzü belli olur. O yüzden herkesle mesafe iyidir..
(7,369 puan) tarafından
Emin ol yanındaki sahtelerden daha gerçekler en azından insanı yanındakiler kadar kı AAramazlar
0 oy
tarafından
Haklısın ama buradakiler de masum değil 3 senedir Bi sırdaş edinemedim :)) sanırım gercek hayatta dostlarım olduğu için ama isterdim

Ha görüştüğüm yazistigim var ama o kadar :))
(7,369 puan) tarafından
Benim var meltosum var hem sırdaşım hem arkadaşım hem kardeşim kendisi
tarafından
Maasallah ne güzel sanırım sorun bende burda çok samimi insanlar görüyorum yaklaşık 3 senedir :)
(7,369 puan) tarafından
Vala canım orası nasip biz meltemle watsapptan da görüşüyoruz
0 oy
(15,022 puan) tarafından
Haklısın bi yönden :) burdakileri gerçek hayatta görsek acaba sevebilir miyiz onu da düşünmüyor değilim :) 
(7,369 puan) tarafından
Ne güzel canım bende bugün hakedenlerin cevabını yazdım için rahatladı
(15,022 puan) tarafından
Çok takıyorsun sanırım bı kaç postunu görmüştüm
(7,369 puan) tarafından
Takmak değilde zoruna giden şeyler oluyor insanın ondan canım
(15,022 puan) tarafından
Amann hayatta takacak kadar değer vermemeye çalışıyorum sanırım bu yüzden yalnızım. Girişken bı ruhum var bı o kadar da içe kapanık. Arkadaş edinmeyi istiyorum ama nerde çokluk orda b.okluk oluyor genelde o yüzden istemiyorum çevremde de arkadaş edinecegim kimse yok zaten
(7,369 puan) tarafından
Kız ben de de arakadas yok genelede gorumcemlerde ne karisiyorum ne evlerine gidiyorum ne bir şey diyorum ama ihtiyaçları olsun koşuyorum yok ulan kötü benim yani anlamadım gitti
0 oy
(3,504 puan) tarafından
Kahve nasıl gidiyo kız bı ilerleme var mı 
(7,369 puan) tarafından
Verdim tatlım 7 kilom gitti 5 idi 7 oldu iki hafta olacak insallah ben sadece kahve içmiyorum canım egzersiz dans saati falan yapıyorum evde
(3,504 puan) tarafından
Ay ne güzel ya bende bı başlasam iyi olucak da bakalım ne zaman
(7,369 puan) tarafından
Saolsin canım su icemeye kahveye devam egzersiz hepsini yapıyorum hergun
(3,504 puan) tarafından
İnşallah bende bı an önce başlarım sana da bol kilo vermeler kuzum
(7,369 puan) tarafından
Saolsin canım
0 oy
(1,845 puan) tarafından
Kim üzdü snei bacım
(7,369 puan) tarafından
Boşver 5 kuruşluk insanlara  haddinden fazla değer  verdik ondan üzülen ben oldum
(1,845 puan) tarafından
Arasınlar yokluğunu kendşnden mahrum bırak
(7,369 puan) tarafından
Zaten düzgün gitmiyordum ki artık her şanslarını kaybettiler çünkü başı sıkışınca ilk beni atarlardı ve ilk ben giderdim hadi bakalım ne oluyor
0 oy
(14,721 puan) tarafından

İnstagramdan çok buraya girer oldum :)

(7,369 puan) tarafından
Valla öyle bir iyi geliyor ki sorma
0 oy
(54,187 puan) tarafından
sen iyisin be canim sen iyisen karşındaki de iyi oluyo
(7,369 puan) tarafından
Valla öyle olmuyor kız ben herkese iyi olarak gittim herkes bana kötü olarak döndü benimde sabrım var bugün patladım hakeden herkese
(54,187 puan) tarafından
kime anlat bakayim
(7,369 puan) tarafından
Valla gorumceler eltilerim hepsine dedim ki beni ve evi beğenmeyen bir daha gelmesin net bende insanım alttan aldım yeteri kadar bundan sonra herkes ederi kadar herkes işine geldiği gibi davranıyor bu sefer bende böyle davranıyorum madem böyle davranacağım dedik takmak değil aslında benim yaptıklarına karşılık kalkıp bana laf söylemeleri benim zoruma giden
(54,187 puan) tarafından
ne diyorlar ki
(7,369 puan) tarafından
Postlarimda var görümcem yazıyor

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 591 göst.
31 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 163 göst.
+1 oy
9 cevap 276 göst.