0 oy
172 göst.
Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından

21.haftamdayım ayrıntılı ultrason yaptırdım.ense kalınlığı 6.43 çıktı.Burun kemiği var ölçümü normal.Doktor down sendromu riski olabilir dedi.Böyle olup sağlıklı doğum yapan var mı. ikili test ölçümlerim normaldi kan testinde de düşük risk çıkmıştı.

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende benzer bı durum yaşamıştım ayrıntılı da ense ölçümünde şuan böyle çıkıyor ama net ölçüm 12 haftada belli olur demişlerdi haftası ilerledikçe ense de ölçüm net olmayabilir demişlerdi 
-Reklam-
0 oy
(530 puan) tarafından
Canım kız kardeşim yaşadı onun  2 3 testleri de riskli çıkmıştı ayrintilida bir kaç belirti var ddi şuan yeğenim 3 aylık maşallah sağlıklı hiç birşeyi yok 
0 oy
(1,738 puan) tarafından
Bizdede kan testinde sikinti yoktu sadece ense kalinligiydi . Amasukur 1 bucuk yasinda saglikli yavrum
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Beeennnn. bacım cok takılma ınanma böyle grlecek olan Allahtan neyse kabulum dedım belkı orda sınandım bılmıyorm ama doktorlar onüne gelene aynı haltı yiyor anlamıyorm.aldırmaya yonlendıryo yada karnından sıvı aldıralm yok yurtıdısına gonderlm vs bunların ne sana ne bebege faydası yok olsa hemrn yaptr derım ama bosuna strese gırme cıhazlar yanlş ölcümü cok yulsek turkıyede gelişmiş cıhaz yok.bosuna kendını yıpratma brn alerjı ılacı kullanıyordm kı onu 3ay oncesınden bırakmam gerekirken bilinçsızce aylsrca kullandm korona ılacları kullandm korona oldm ıkı kere ustune kan uyusmazlıgı vs derken bu cocuk doğru cıkmaz dedılr ıkna olmadm gucludur Allah verdıyde var bı srbebı dedım sapasaglam çıktı suan 11aylık
0 oy
(95 puan) tarafından
Bende yaşadım ense kalınlığı vardi başka birsey yoktu ikili test temiz çıkmıştı zamanla ense kalınlığı düzeldi kızım susn 3 yasinda maşallah i var hiç bir sıkıntısı da yok
0 oy
(7,483 puan) tarafından
Canim 28 gum once oglumu kucagima aldim. Ayrintilida 7 mm di ense kalınlığı. Ayrıntıyı yapan perinatoloji uzmanı prof du. Benim torunumunda 8 mm idi bu tek başına bi sorun degil saglikli olur insaAllah dedi. Sukur oglum da bi sikinti yok. Yani eger baska bi sorum yoksa hic korkma canim
0 oy
(2,116 puan) tarafından
Kızımda da böyle denildi hatta down sendromlu denildi  Zekası geri olacak dediler şükürler olsun gayet sağlıklı doğdu 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 132 göst.
13 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Melis55 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 104 göst.
7 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 185 göst.
0 oy
4 cevap 162 göst.
25 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Kbraaa.a (54 puan) tarafından soruldu