0 oy
264 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
Kızlar 19 haftalık hamileyim, korona oldum bugün 4.gün ilk gün ateşim düşmedi acile gittim o sırada bebeğide muayene ettiler ve plesantanın aşağıda olduğunu söylediler iyice moralim bozuldu, eşimde kuzey ırakta görevde gelemiyor..

5 Cevaplar

0 oy
(28,144 puan) tarafından
Allah şifa versin kardeşim
(2 puan) tarafından
Teşekkürler
-Reklam-
0 oy
(14,637 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun 
(2 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Sakın ol Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ins. Suanki varyant grip gibi. Biz geçen yıl  doğumdan sonra ailecek korona olduk. Bebeğim ve ben hastende yattık çok ağır atlattık şimdi olanlar daha kolay atlatıyor . Beslenmene dikkat et ailen ya da sana yardımcı olacak biri gelsin yalnizsan, bir odada kendini izole edersin zaten . Maksat yalnız kalmamak. Çok geçmiş olsun ins hemen atlatırsın.
(2 puan) tarafından
Ya koronanın etkileri hafifledi, benim canımı plesanta sıkıyor :(
tarafından
O konuda bilgim yok Dr dediklerine dikkat et .
0 oy
(65 puan) tarafından
Canım plasenta bebeğin önünde idi başka bir doktor gitim Altan baktı hiç bir sıkıntı yok bende bebeği gördüm Altan ultrason ile rahatladım stres yapma başka doktor git 
(2 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(798 puan) tarafından
Bende kizimda hamileyken plesanta öndeydi hiç bir sorun olmadı şuan kızım üç yaşında Allah in izniyle bisey olmaz canım korkma sadece zorunlu sezeryan oluyorsun ben kızımdan öncede sezaryan doğum yaptığım için sorun olmadı 
(2 puan) tarafından
Daha önce bir bebek kaybettim 9 haftalıkken kalbi durdu o yüzden çok evhamlıyım sanırım:(
(798 puan) tarafından
Evham yapma canım yani bende bir sorun olmadı plesantanin önde olması normal doğuma engel oluyor yani ilk önce bebek gelmesi gerekiyor sonra plesanta ama bizde tersi oluyor ilk plesanta oluyor :)) yani çok panik etme ve yeri ilerki zamanda değişebiliyor

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 344 göst.
+3 oy
11 cevap 510 göst.
18 Mart 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 174 göst.
17 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Happymommy (2,143 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,254 göst.
6 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Happymommy (2,143 puan) tarafından soruldu