0 oy
391 göst.
Diğer kategorisinde (114 puan) tarafından
23günlük oglum ve asırı gazlı ben anlamıyorum alttan ustten cıkarıyo ama ne gecem var ne gunduzum 20gündğr uyumamak nedir insan nasıl dayanır anlayanaınız varmı bilmiyorm cok kotuyum cocuk hic uyumuyo kesintisiz aglıyo ıkınıyo top gibi oluyo uyurlen sıcrayarak uyanıp aglıyo ayaklarnı karnına ceke ceke o ıkındıkca bende dayanamıyorm kızarp top gibi oluyo napcam ben subsmflex damla aldm zinco aldım gaz icin yok bi fyda kendim resene iciyorm kmyon cayı iciyorm daha napim bebege gaz masajı yapıyorm. Ama hele iki gundur basmbaska aglıyo ıkınıyo dün acile gittik gece birde. Bakmadılar ble gazı var ondan denildi

Ama bi caresi yokmu ya byle ıkınp aglayp kızarpmı durcak uyumickmı yani napcm ben

22 Cevaplar

0 oy
(5,291 puan) tarafından
Bak uygulamadada seler var beyaz golurultu diye kzim 1 yasinda hala bazen elektrik supurge sesi aciyorum uyuyor iyi oluyor denemelisin cnm 
-Reklam-
0 oy
(22,903 puan) tarafından
Biogaia ve sab simplex ikisini birlikte kullanın. Onlar çocuğu çok rahatlatıyor. Üşüyor olabilir. Ayaklarında muhakkak çorap olsun . Yenidoğan bebekler kafalarından üşür demişti bizim ebemiz. Şapkasını muhakkak giydir. Biraz sıcak tutun çocuğu. Ve sen de kendini sıcak tut. Ben bulgur yediğim zaman bebeğim catlqrdi ağlamaktan. Mümkünse kuru bakliyattan gaz yapan meyvelerden uzak dur bir kaç ay daha . Ben gaz yapmasın diye pilav makarnaya yüklendim. Bu sefer de kabız olduk ikimiz de. Bol bol sebze et türü şeyler yiyebilirsin. Bol bol gaz masajı yap. Netten bakabilirsin . Ama ne yaparsan yap tamamen geçmiyor. 3 aylıkken hafifledi. 4.5 aylıkken tamamen geçti 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 329 göst.
31 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Nzz123 (1,404 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 956 göst.
+1 oy
3 cevap 435 göst.
27 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Meleklerivar (1,280 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 456 göst.
10 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikmucize (2,589 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,807 soru

24,077,485 cevap

331,015 kullanıcı

...