0 oy
424 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Cok guzel anlatmis linc yemeyecegimi bilsem direk kaynama atarim ama gel gorki  gelinler iyi de olsa kotu ke olsa herzaman ve herzamab haksiz ve sucludur  iyilikten maraz dogar diyorlar ya yalan http://vm.tiktok.com/mWBhpf/

6 Cevaplar

0 oy
(1,396 puan) tarafından

Haci murat ve mercedes dedi ya :)

Ah kaynanalar ya bi kendi yaptiklarini görseler ama görmüyorlar anlamiyorlar gercekten çoğu bosanma sebebi kaynanalar ;)

tarafından
Kesinlikle cogu oyle   kaynana damarlari kapariyor ogullarni evlendirince
-Reklam-
0 oy
(214 puan) tarafından
Daha dün yaşadım yaptığım şeyler yapmadı oldu kaynana kaynata yüzünden eşim ufladi pufledi bana ama noldu odamıza çekilince bana sımsıkı sarılan yine eşim oldu öpüp koklayan yine o oldu rabbim yukarda neyse onu goruyo herşeyin herşeyin hayırlısı neyse o olsun söylenecek söz yok biz yine millete bakmayip ikimizin dışında mutlu olmaya devam edicez rabbim izin verirse :)
(214 puan) tarafından
Aynen canım bende eşimle iyi oldukça gözleri goruyo gidin odanızda uğraşın diyo niye cekemediginden tabiki kendimizi asmayarak büyüğümüzü bilerek sakalasiyoruz öyle deniliyor Allah herkezi eşiyle mutlu mesut etsin gerisi önemli değil
Sen ne yaşadın önemli değilse söyleyebilirsin
tarafından
Cooooook uzun canim inan dun aglmaktan gozlermi acamiyorum  tekrar hatirlayip yine sinirlnmk istemiyorum  bi ara anlatrm
(214 puan) tarafından
Yok canım düşünüp de üzmeye hiç de değmez bosverrrrr geçer geçer ama hep akılda kalır dimi unutulmaz öyle düşünüyorum yüzüne gülmek zorunda kalınsada yapılan unutulmaz bence
tarafından
Asla canum unutulmaz benim zaten zoruma giden yuzumu gulupte iki dkika snrs dusman kesilmeslernie uzuldum
(214 puan) tarafından
Aynen canım bir gün birgunlerini tutmuyo veya sabah yüzüne gülüp konuşup sohbet edip eşin gelince değişiyorlar ya oda tuhafıma gidiyo iki gün iyi bir gün kötü iki gün kötü bir gün iyi olmak istemiyorum ya öyle ya öyle
0 oy
(2,481 puan) tarafından

Bayıldım yeminle ne kadar doğru konuşmuş bende göndermek isterdim cidden :) 

tarafından
Gonder de bak basina neler geliyor onlar laf eder istedgini soyler ama biz diyemeyiz
(2,481 puan) tarafından
Haha :) eltime gönderim dedim ama olmadı niyeyse :)
tarafından
.d nsil yani anlamadm
(2,481 puan) tarafından
Kız eltime yollicaktım whatsapp’tan olmadı tiktok yok bende muhtemelen ondan
tarafından
Hee anlsdm canm olablir
0 oy
(3,135 puan) tarafından

Hemde öyle bi güzel anlatmış ki yerden göğe kadar haklı. Kaynanamın bana hiçbir zararı yok bize karışmaz ama değer konusunda da hangi gelin onların yanında hizmetçi gibi olurda o daha değerliymiş. Eltim işlerini yapar ben pek uğraşmam diye ona daha çok değer veriyorlar. Tabi bende hiç umursamıyorum kocişimle aram iyi gerisi umrumda değil :)

tarafından
Oh vallha daha ne bosver onlarin gozunde eltin degerli olsun .d kaynanan olsa da olur olmasada kocan iyiyse seninle onlsrn olup olmamasi hicte bireeybifade etmez
(3,135 puan) tarafından
Çok şükür eşimle aramda sorun yok o yüzden diğerlerini pek umursamam. Sürekli her işlerini m bir kere yapmasam yine kötü olacam o yüzden en iyisi pek uğraşmamak
0 oy
tarafından
Adam cuk anlatmis vay be
tarafından
:) Anlatsa nolacak sanki bunu dinleyip aaa yaomayalmmi der kaynananlar .d
tarafından
Demez pisler ki kendim 30 yasinda evlendim nerseyse isim gucum var esimde oyle hala burnumuzdan gelio en som dun sabah 7.30da adami arayip koye gorurduler zeytin toplamaya

Adam muhendis la sirketi var ailesi var hic sormadilar senin ailenle planin varmi
tarafından
Derlermi kendi isleri hal olsunda  kimsenin isi varmis yous umurlarnda olmaz
0 oy
(1,083 puan) tarafından
Aynen oyle ben ayni evin icinde yuzune bile bakmiyorum yaptigi cok buyuk terbiyesizlikler var
tarafından
Aynen cnm bnde bazen yuzlerine bakinca yaptiklari aklima geliyor
(1,083 puan) tarafından
Esimde zaten bi karsj dursa defolur giderim
tarafından
İnan bnde esim icin duruyorum eger esimde onlsr gibi olsaydi arkamda durmasaydi kimse beni durduramazdi
(1,083 puan) tarafından
Aynen oyle.. Yetti gercekten en son Buyuk falan dinlemeyecem Allah ne verdiyse dalicam
tarafından
Sende ben gibi cok dolmussun canm anlat istersen rahatlarsin

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 243 göst.
22 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Z.bekar (333 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 417 göst.
12 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Ruhugencanne.. (746 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 164 göst.
14 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Asikar (599 puan) tarafından soruldu