0 oy
219 göst.
Diğer kategorisinde (11,580 puan) tarafından
Kızlar yarın sınavım var benim için dua eder misiniz? Emeklerimin karşılığı boşa çıksın istemiyorum.bugun son dersime girdim çok güzel hiç hatam Yok kullanmayı baya baya öğrendim inşallah heyecan yapıp bir saçmalık yapmam

7 Cevaplar

0 oy
(30,264 puan) tarafından

Mevlam nasip eder inşAllah darısı bana 

(11,580 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(17,423 puan) tarafından
Hadi inşallah alirsin. Ben derslerde saçma sapan hata yapiyordum. Sinavda daha rahat kullandim. Inşallah sana da sinavda iyi denetmenler denk gelir ve rahat kullanirsin. 
(17,423 puan) tarafından
Ben umudum olmayarak girdim ama çok şükür geçtim canim. Üstelik 6 aylik hamileyim. Korkma geçersin sende.
(11,580 puan) tarafından
Bende hamileyken gireyim diye düşündüm ama heyecan stresten bebeğe bişey olursa diye korktum vazgeçtim şimdi oğlum 5.5 aylık ananeye bırakıp gittin derslere koştur koştur
(17,423 puan) tarafından
Geçtin mi canim sinavi.
(11,580 puan) tarafından
Yok canım kaldım hemde hiç olmicak yerde kaldım
(17,423 puan) tarafından
Hadi ya canin sağolsun inşallah ikincide geçersin.
0 oy
tarafından
Allah emegini boşa cıkatmasın cnm
(11,580 puan) tarafından
Amin canım valla 2 bebeyle koştur koştur git gel ananeye bırak ev işleri falan çok yoruldum inşallah bosa çıkmaz emeklerim
tarafından
İnsallah cnm amin inanıyorum cıkattırsın
0 oy
(1,659 puan) tarafından
Ayyy canım benim benim kardeşim de pazar günü sınavı Allah emeklerinizi boşa götürmesin canım Allah'ın izniyle sende kardeşimde tek seferde çok kolay ve çabuk bir şekilde geçersiniz bol bol RABBİ YESSİR VELA TUASSİR RABBİ TEMMİM BİL HAYR duasını oku bide inşirah suresi ve orda geçen bir ayet İNNE MEAL USRİ YUSRA bunlar çok iyi inşallah heyecanınızı alır bu sureler hadi bakalım güzel haberlerinizi bekliyorum ☺️❤️
(11,580 puan) tarafından
Okuya okuya çıkarım evdem zaten bizimkiler hep bana güler hatimin bittiyse git artık diye.duama bunları da ekliyeyim teşekkür ederim
(1,659 puan) tarafından
Allah kabul etsin canım sende kardeşime dua et nolur o da çok heyecanlı herşey yolunda giderken bir sinyal hatası yapiyo moral sıfır aslında yapabilseniz kafa rahat olsa takilmasa o kadar daha kolay olur ama insanın elinde olmuyor
0 oy
(14,413 puan) tarafından
Hadi hayırlısıyla kolayından versin Rabbim
(11,580 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
tarafından
İnşallah geçersin cnm.ben de heveslendim.youtubeda ümmet taşçı izliyorum çok güzel anlatıyor.telefona da çıkmış soruları indirdim
(11,580 puan) tarafından
Yazılı sınavimi geçtim tek seferde 92 puanla şimdi direksiyon sınavındayim. Uygulama indir soru çöz kendini bir dene ehliyethane diye bir uygulama var
tarafından
Yazılı sınav dan geçerim cnm uygulama önemli onu da eşim öğretecek
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Canım sadece dikkat etmen gereken

1 koltuga oturunca aynaları kpntrol et. Tamsa bile biraz oyna görsünler oynadıgını.

2. Kotugunu gene aynı sekilde oynat görsünler.

3.cıkış yaparken sinyali kesinlikle unutma.

4 hızına hep dikkat et. Gerisini tolere ediyorlar 
(11,580 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim dikkat edicem

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 169 göst.
24 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Mslcns (5,313 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 308 göst.
27 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Amine su (3,417 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 209 göst.