0 oy
289 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (63 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar ben evliyim annemleri ziyarete geldim bi kaç haftalığına . Uzakta yaşıyorlar benden. Babamı geçen sene kaybettim malesef. Annemi de kardeşlerimi de çok seviyorum ama bugün can sıkıcı bişey yaşandı. Aslında geldiğimden beri çok mutluyum doğum günümdü beni hediyelere boğdular. İşe başlayacağım diye birsürü hediye kıyafet almışlar ayrı ayrı. Mahcup hissediyorum bi taraftan. Ben oldum olası böyleyimdir kötü hissederim. Neyse bugün dışarı çıktık annemle evde eksikler vardı. Zaten evin bütün yükü annemin üzerine birine söylüyor es geçip duruyor diğerine söylüyor git ona söyle diyor 24-25 yaşındalar. Odaları çöplük gibi hiç toplamıyorlar. Erkek kardeşim çok sorumsuz. kızdım biraz da gittik beraber hallettik. Sonra eve geldik yorgunuz biraz. Kız kardeşim dışarı çıkalım dedi. Erkek kardeşim mıymıylanıp duruyor. Bişeyler almıştık ona karışır niye bunu aldınız vs. Sabahtan beri trip atıp duruyordu kız kardeşim. Anneme nazları geçiyor ya. Çamaşır asıyor annem dışarı as dedi o da az zaten dedi. Bende evet dışarı assak iyi olurdu dedim sonra bırak ben asayım istersen dedim yardım etme amaçlı. Asıyorum işte ne kadar büyüttünüz dışarı asma diyor annem duymuyor musun diye bana hömerdi. Bende sinirlendim birazdan dışarı çıkacaktık bununla bi yere çıkmıyorum dedim. Gittim üzerimi değiştirdim anneme söylenip duruyordu. Erkek kardeşim de canına minnet bildi zaten çıkmak istemiyordu evde yemek varmış ne pikniği falan diyor kapat çeneni git ye gitmiyoruz zaten dedim bi anlık sinirle. Onla da aramız bozuldu. Şimdi herkes köşesine çekildi bi kaç gün sonra gidiyorum çok canım sıkıldı. Olan anneme oldu huzursuz oldu. Bende üzüldüm nankörlük mü ediyorum diyorum hediye falan aldılar birsürü susup oturmam mı gerekirdi sonuçta onların evi ses çıkarmaya hakkım yoktu sanki bilemiyorum. Erkek kardeşime yaptığım çıkış çok yersizdi sanki. Hızlı yazdım karışık olduysa kusura bakmayın. Ama gerçekten kız kardeşim sabahtan beri ergen ergen tavırlarıyla fazlasıyla sinir etti. Annem de o hep öyle napalım diyor. Hep öyle diye bişey yok çeki düzen versin kendine sen yüz veriyorsun böyle dedim. Offf valla içim şişti.

1 cevap

0 oy
tarafından
Ben gidip sarılır öper barisirim ya üç günlük dünya.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 870 göst.
30 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Adaasel1 (196 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 337 göst.
2 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 157 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde nurr001 (3,452 puan) tarafından soruldu
+1 oy