0 oy
519 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9,233 puan) tarafından
Artık delircem uykudan bayılıyor ama yok inananın ayakta bile saklamayı denedim.kucagıma emzırme pozısyonunda yatıp pıspısla uyuyordu şimdi yatacagını anladığında basıyor aglamayı sanki dayak yedi öyle böyle bir aglama yok azıcık hızlı kucakta sallanınca hemen uyuyor ama bayılsada uykusuzluktan uyutmayın der gibi avlıyor 12 de kalktı aksam 7.30 da zorla uyuttum gözler kıpkırmızı ama yok uyumamak için neler yapıyor. 11 aylık

4 Cevaplar

0 oy
(388 puan) tarafından
İmkanın varsa uyku eğitimi al derim. Daha öncede yapmıştık sanki bunun muhabbetini. Uyku insanı delirtiyor. 
(9,233 puan) tarafından
Bir kac kişiylr konustum ama sistemi cok sacma geldş
(388 puan) tarafından
Profesyonel olarak mı canım?
(9,233 puan) tarafından
Ewet . At odaya uykusu gelince aglası arada git yanına dedi.catlarım ben o aglarken
(388 puan) tarafından
Hangi devirde yaşiyor onlar :D Valla bizim eğitmen asla bunu yapmadı. Her zaman en az da olsa temaslıydık.
(9,233 puan) tarafından
Kız bari anlatta faydalanak
(388 puan) tarafından
Önce ayına göre saat rutini oluşacak sonra temas azaltılarak kesilecek tamamen. Aşama bu aslında.
-Reklam-
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Ay ozaman bende sabaha kadar sallardim uyandırdı sürekli sağa dön sola dön ağla aman aman ne zordu geçiyor işte 
tarafından
Ne kadar güzel yazmışsın içimi aydınlattin ☺️:) sjjsjsjsj
(14,147 puan) tarafından
Ee gerçekler ne yapak ne Aysu zor buyuttum zorrrr(•‿•)
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Vallahi billahi aynı eksıgı var fazlası yok 11aylık buda yenı degıl 8aya bır giriş yaptık full böyle geçti 10aylık bı azalma olmştu ıkı hfta once hasta oldu sar başaaaa.şimdi yine uyumuyo krızlere gıruyo agladıkca bugazı acıyo sesı gidiyo elını agzına sokup kusmaya bıle calısıyo bilnçsiz yapıyo tabı.Valla uyku damlamasısa aldm fayda etmedı canm rulye acıyorm muzık dınletiyorum yok eşim gece 1de fılan dısarıcıkarsgmz oluyo o derece:)az once gırdık eve en son 2de yatmştı dışarda az yürüttüm yordum eve gelınce duşa soktum yemek bıle yemedı emmedi de uyudu sımdı bende duşa gircem
(9,233 puan) tarafından
1 yas sendromu herhal
(2,704 puan) tarafından
Kız odamı var 2yas var dıye bılıyorm
0 oy
(2,568 puan) tarafından
Kuzum neden zorluyorsun. Al beşiğine koy döne döner uyur koyduktan sonra çık odadan. Ortalığı kopartcak derecede ağlamıyorsa elleme. Loş ışık ver. Ben bilmeden eğitim vermişim. Hee ağlasın gerekiyorsa neden çünkü o stresni atıyor. Sonra ortalığı kopartcak derece ise al annecim sakinleştin mi öp. al oynat yine yatır o şekilde. Yapa yapa alışır. Brey olduğu için istemiyordur sallanmak.
tarafından
Of o da çok sabır gerektiren süreç ya ;(
(9,233 puan) tarafından
Beşik yok canım yatmıyor. Oraya koydugumda atese koymus gıbı cıgırıyor

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 146 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Annevebebekleri (140 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 71 göst.
+1 oy
8 cevap 145 göst.
27 Ağustos 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde zeyneb34 (1,088 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 245 göst.

Kategoriler

1,475,665 soru

24,157,913 cevap

335,194 kullanıcı

...