0 oy
377 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (523 puan) tarafından

Kizm uyumuyooooo ya uyku duzeni vardi en gec 11 de uyur saba ezaina dogru uyanirdi ama kc gundur meme reddi vr bu saat oldu uyumuyo elini emiyo beni emmiyo kafayi yicem :((

1 cevap

0 oy
(28 puan) tarafından
Kac aylık. Bebeğiniz
(523 puan) tarafından
Aslinda 3 ayliga kadar su vermedim ama agzi beyaz kaliyordu pamukcuk olusmasindan korktugum icin az az su vermeye basladim agzi temizlensin diye. Zaten biberonu isiriyor pek ictigi soylenmez :) ben  cok zorluyorum galiba evet bir de boyle deniyim bakalim insallah ise yarar. Cok sinirli ve inatci bi bebek fazla zorluyor bunyemi :))
(28 puan) tarafından
Sakın olun benim kızımda akşam 5 de uyudu 1 saat sonra uyandı ve hala uyanık. :))
1.5 yaşında ama onunda Bi uyku düzeni yok canı ne zaman isterse. Zorlamayın meme alsın diye iyice geri tepmesin sadece memenin her istediğinde ulaşabileceği bir şey olduğunu anlasın o zaten bir süre sonra meme emmek isteyecek. Allah büyük vesselam mutlaka emecek sakinlesecek :)))
(523 puan) tarafından
Ben sabah erken kalkmak zorunda kaliyorum babaannem sagolsun o nedenle aksama cok uykum oluyo gun boyu da az az uyuyo gece de uyumayinca bi fenalik geliyor :) simdi uyudu cok sukur
(28 puan) tarafından
Haydi hemen sizde uyuyun dinlenin bol sağlıklı ve uykulu günleeeerr ❤️
(523 puan) tarafından
Sagoluun :)))
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,470,731 soru

24,089,645 cevap

331,690 kullanıcı

...