0 oy
241 göst.
Diğer kategorisinde (108 puan) tarafından
Merhaba hanımlar kizm 3 yaşında yaşıtları ondan zorla biseyler alırken o sadece bana gelip ağlıyor almak için cabalamiyor çocuklar elindekini alıyor gidip oynuyor bu saatlerce ağlıyor ben anne olarak gidip çocukların elinden alamam haliyle bu durum canımı sıkıyor neden böyle bilmiyorum ne yapmam gerekiyor 

5 Cevaplar

0 oy
(4,959 puan) tarafından
Konuş baya canım ama her çocuğun kendine özel karanteri var zamanla oda oturur yerine sürekli ağlamasına izin verme bu durumlarda bence gel kızım onlardan iste kendin de o çocuklarda işaret et verin diye falan iletişimi öğrenir 
(108 puan) tarafından
Diyorum canım diyorum anne anne diye sadece ağlıyor
(4,959 puan) tarafından
İstersen oyun alanlarına katılmasını sagla ogretmenli olan
-Reklam-
0 oy
(952 puan) tarafından
Niye gidip alamıyormuşsun kızının eşyasıysa alabilirsin? Kızınıda götür iste nasıl istenileceğini öğretmelisin canım senden destek alır
(108 puan) tarafından
Ya mesela  misafir evimize gelse de aynı sorun biz gitsek de kızım her şeyi elinden alıyorlar o sadece ağlıyor
0 oy
(17,813 puan) tarafından
Benimkide öyleydi. 3 yaşini 4 ay geçti. Daha bu hafta huyu bi değişti. Gidip başkasinin elindekini almaya başladi. Merak etme alişir zamanla elindekine sahip çikmaya. 
(108 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Gidip çocuklara diyeceksin ki bnm çocuğumun elinden oyuncak veya başka birşey almayın o da sizcen almasın eldeki birşeyin başka çocuk tarafından alınmasına karşıyım
(108 puan) tarafından
Kız nasıl diyim çocuklara öyle :)
(7,827 puan) tarafından
Diyeceksn canım bnm oğlum 3 yaşında ablamın kızı 2,5 oğlum kuzeninin elinden bişey alırsa uyarıyorum onunla o oynuyodu alamazsn diyorum kuzenide oğlumdan alırsn onu aynı şekilde uyarıyorum böylece ikiside başkasının hakkına girmemeyi ve hep veren taraf olmamayı öğreniyor
(108 puan) tarafından
İşte keşke her aile sizin gibi düşünse sonra anne babaları tepki gösteriyor
(7,827 puan) tarafından
İşte ailede bitiyor doğru diyorsn
0 oy
(7,817 puan) tarafından
Canım yanlış anlama biraz baskıcı bir annemisin çünkü aynı hatayı bende yaptım biraz katı kurallarla büyüttüm kızımı şimdi çok içe kapanık dediğin gibi hakkını arayamaz kendini ifade edemediginde ağlar vs bende kendimi sorguluyorum yanlış bir tutummu sergiledim diye.
(108 puan) tarafından
Evet sanki biraz bend eoyleyim benden de kaynaklı olabilir

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,497,877 soru

24,468,612 cevap

355,025 kullanıcı

...