0 oy
419 göst.
Diğer kategorisinde (606 puan) tarafından
Ortalıkta covid var kararsızım 

11 Cevaplar

0 oy
(3,753 puan) tarafından
Çook yakın derece değilse gitmem canım 
(606 puan) tarafından
Halamın torunu canım
-Reklam-
0 oy
(266 puan) tarafından
Bnce kesinlikle gitme tam bir rezillik oluyor cocugun alismadigi bir ortam hic durmuyor emiyorsa anneye sknti sürekli bunalicaksiniz en iyisi evde oturun bn ilk oglumda gittim heryere rezil ****** oldum
(606 puan) tarafından
Yani emiyor sadece şuan sürekli emmek istemiyo ama herkes alacak kalabalık vs
(266 puan) tarafından
Bilmiyorum bnim oglum cok yüksek sesten korkmustu bna hic rahat vermedi surekli kucaktan kucaga gezmek istedi emziremedim emmiyordu korkudan düsun sakinlesssin die disariya cikardim yikti ortaligi birde karni acti sokagin ortasinda zorla emzirdim uyudu bnde rahatladim biraz
0 oy
(1,381 puan) tarafından
Hiç gerek yok Hiç ben 5 aylık oğlumla kovit oldum ben 3 gün oğlum 10 gün ateşlendi mahfolfuk su zamanda o kadar yayılmış ki lanet olsun böyle virüse dedim hâlâ koku tat alamıyorum kemiklerim ağrıyor karantina biteli bir hafta olacak etkisi devam ediyor 
(1,381 puan) tarafından
Valla canım bilmiyorum belki bağışıklık olarak çocuğun da iyi olur ama riske gerek yok ben oğlumu götürünce hep bebek hastalar vardı kan almada testte
(606 puan) tarafından
Normal asilRida bitmedi ya goturmemek en mantiisi ya hastalarda daha üzülürüm minicik bişey okuyor da insan kiyamiyor sağol canım
(1,381 puan) tarafından
Şuan tehlike daha büyük maske kalktı ya hastalık direk yayılıyor bi düğün oluyor herkes korona cenaze de herkes korona şuan ilk çıktığı zaman kadar artmış yayılmış
(1,381 puan) tarafından
Sana kalmış canım ama bencede yazık günah çocuğa
(606 puan) tarafından
Eşimin niyeti yoktu gitmeye madem bende ısrar etmiyim böyle bir durumda gitmek saçmalık olur
0 oy
tarafından
1 ayliken gittim ilk sonra 6 defa daha gittim farklı zamnda suan 5 aylık 7-8 defa kina düğün gittik acik ortamda değilse git 
(606 puan) tarafından
Kapalı ortamda ya hatsaliktan korkuyorum iste
tarafından
Arabada duracak canim alir gezdrsn korkma bence sonra zor olur git gez giyinn şıkır şıkır salinin bi
(606 puan) tarafından
Ay ne bilem öyle mi dersin
0 oy
(573 puan) tarafından
Ay hayatta gitmem halanin torunu birde benm esimin kuzeni evlendi gitmedim rezillik ya emmek ister yemek ister ayy düşününce bile basım ağrıdı 
(606 puan) tarafından
Kız biz hicbiyere gitmiyoruz hep ev birde hava almaya dışarı anneler bize geliyor o yüzden sokkta uzun süre nasıl bilmiyorum asdfgjk
0 oy
(453 puan) tarafından
Asla gitmem o zamanlarda da gitmedim zaten çocukla kalabalık ortamlar tam bi rezillik bebegim küçükken yakın akrabalarimizin düğünü de oldu doğumlar filanda hepsine esim gitti çocuğumu hasta edemem hemde ne gerek var ara mazeretin soyle telafi ederiz de nolcak
(606 puan) tarafından
Ne bileyim onlarda bebekle gelin filn diyolar
(453 puan) tarafından
Bebekle gerçekten zor oluyor xanim ama kendin bilirsin hem belki bebeğin kalabalık sevmicek ve hiç durmayacak iyice yoracak seni benim kizim oyle kalabalığa girdiğimiz zaman ilk 1 saat burnumdan gelir ne biriyle sohbet edebilirim nede yerimden kalkabilirim yapışır boynuma kimildatmaz beni yavaş yavaş alışınca ortama anca öyle katilabiliyirum sohbetlere
0 oy
(9,233 puan) tarafından
Ben gitmiştim kuzenımınkine basması olsa gitmem.coviti gec cocuk 4 fun cıgırdı uykusunda muzık sesınden korktu
(606 puan) tarafından
Ya öyle tepki verirse zaten durmam
(9,233 puan) tarafından
İnan gittim müzik basladı avladı cıktım 4 gün sürdü o bes dk
0 oy
(28,393 puan) tarafından
Ben 6 aylıkla gttm kardeşimin düğünü
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Ben 8 aylik oldu gittim gine rezillik valla cok ses acıkıyor ağlıyor zırlıyor hicbirsey anlamadan geri döndüm 
0 oy
(14,720 puan) tarafından
Önümüzde ay duğun var benım kız uç buçuk aylık olacak gideceğim 
(14,720 puan) tarafından
Bebeği kimseye vermeyiz kaynanam bakacak  yanımda hijyene dikkat ettikten sonra biöşey olmaz inşallah
(606 puan) tarafından
Kimseye vermeyiz diye bişey yok hepsi kuzen filnbyni ayıp olur
(14,720 puan) tarafından
Evdekiler dişinde kimseye sevdırmiyom ben
(606 puan) tarafından
Ne diyorsun millete dokunma mi
(14,720 puan) tarafından
Evet bebek benim bebeğim sağliği benim için önemli milletten bana ne
0 oy
(590 puan) tarafından
ben 5 aylikken dugune giderken bebegimi anneme birakmistim cok ozledim ama oraya gidince iyi bi karar verdigimi anladim yuksek ses korkcakdi uyuyamicakdi uyuyamadi diye aglicakdi mamasi sallamasi herkes sevcekti hastalik mikrop 
(606 puan) tarafından
Öyle doğru

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 134 göst.
7 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 128 göst.
3 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zzzzzz (1,735 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 101 göst.
20 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Znurr (15 puan) tarafından soruldu