0 oy
382 göst.
Diğer kategorisinde (508 puan) tarafından
Elimde şu ince uzun biberlerden var cok fazla.. kış için nasil degerlendirmeliyim 

15 Cevaplar

+1 oy
(25,178 puan) tarafından
Ben kızartıyodum 1 gece süzgeçte bekletiyorum dolapta yağı iyice süzülüyo sonra poşetleyip buzluga atıyodum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Küçük küçük dogra dondurma kutularına köy yemeklerde kullanirsin
0 oy
(560 puan) tarafından
Turşu kurabilirsiniz 
0 oy
(1,391 puan) tarafından
İkiye böl tencerede maydanoz sarımsak yağ sirke kavur sonra biberi biraz pişir şişelere doldur muhteşem turşu oluyo
0 oy
(2,216 puan) tarafından
Birazini tursu kur birazinida kes buzluğa at ben kisin kullanıyorum öyle iyi oluyor ama bu sene alamadik biberin kilosu 15 lira olunca sadece yemelik alabildik :)) 
(508 puan) tarafından
Benim bahcem var ama elimde cok fazla var kucuk kcuk dograyip donduruya atsam cikarip yemeklerde kullansam sulanma olmaz demi
tarafından
Herkes nasıl yapıo bilmiyorum ama ben geçen sene ziyan olmasın diye doğradım buzluğa attım çıkarınca çürük gibi olmua böyle sulu sulu ben beğenmedim yani en iyisi turşu kur derim sağlam olsun bizim yörelerde zeytinyağlı kurarlar enfes olur.
(2,216 puan) tarafından
Ben çiğden atıyorum hicbir problem olmuyor yemeğe menemene kullanıyorum. Ben de kabak atmıştım o sulanmisti yiyemistik ama biberde sıkıntı yaşamadım
0 oy
tarafından
Balkonun varsa ipe diz as balkona kurusun sonra rondodan gecir al sana pul biber☺❤
(508 puan) tarafından
Biberler aci degil ama yinede olur mu
tarafından
Olur canim içine istersen küçük bir paket de acı biber karıştırırsin yaptıktan sonra☺Yada çorbalar falan tereyağı yaparken içine katarsın renk verir☺Kuru fasulyeye rondodan geçirmeden atabilirsin 1 2 biber1☺
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Yağlı biber turşusu olur
0 oy
tarafından
Doğra buzdolabı poşetine koy buzluğa at 
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Turşu yap yağlı turşu çok güzel oluyo 
0 oy
tarafından
Turşusunu kur
0 oy
(12 puan) tarafından
Doğra buzluğa at turşu yap.. domates soslu bol biberli turşu yap her yemekte gidiyor bunlar
0 oy
(53,842 puan) tarafından
dogra at buzluğa kızartma yapacak oldugunda cikar tavada buzu gidene kadar iki uc çevir suyunn çekince yag koy kızart
0 oy
(7,483 puan) tarafından
Kizartip yada cigden buzluga atabilirsin. Tursu yapabilirsin. Ipe dizip kurutabilirsin kuru fasulyeye falan guzel oluyor:D yani bi cok sey yapabilirsin canim
0 oy
(291 puan) tarafından
İpe dizip kurut
0 oy
(2,191 puan) tarafından
Bilmiyorum da ben turşu yaptım ondan dün 2 saate yenilebilir.

Tarif idi. Turşu olur kızartma olur başka bunlar tek aklıma geldi

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 266 göst.
21 Haziran 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Onlygirl (549 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 74 göst.
18 Mart 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Pakize333 (5,905 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 260 göst.
4 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,594 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 161 göst.
5 Ağustos 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde kbrazhra (1,467 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,468,237 soru

24,055,516 cevap

329,890 kullanıcı

...