0 oy
175 göst.
Diğer kategorisinde (25 puan) tarafından
Kızlar eski usul belki ama benim oğlum 4 yaşında sürekli kusuyor herşeyi temiz çıkıyor annemler göbek eşi düşmüştü dediler duyan varmı

7 Cevaplar

0 oy
(3,272 puan) tarafından
Ah canım sorma benim de düşer durur elinle bastır eğer delikte atmiyorsa bil ki düşmüştür o yemek ye yedirmeZ insana
(25 puan) tarafından
Yemek yemiyo kusuyo karnım ağrıyor diyo sürekli doktorlar birşey yok diyo ;(
(3,272 puan) tarafından
Tamam canim onu doktorlar bilemiyor zaten sen eminsen eğer elinle bastır delikte kalp gibi bişey aticak sonra sabunla sar ama
(3,272 puan) tarafından
Bu arada aç karına yapmka zorundasın yoksa mide patlar Allah muhafaza annem bu işten çok iyi anlar asla tok karma bakmaz
(25 puan) tarafından
Canım sabah viciks vardı evde güzelce ovdum karnını ve atmiyordu biraz bastırdım attı 3 gündür kaka yapamıyordu bugün 2 kere kaka yaptı ve kusmadi faydası oldu sanırım inanki 2 0 tüp kan kaka tahlili hiç birşey yoktu şimdi iyi gibi :( işte büyükler olmasa gene anlamazfim ben ya
(3,272 puan) tarafından
İşte bazen Koca karı işi deyip geçiyorlar da . Benim de öyle devamlı düşer . Kendi doktorum kendim oldum ne yedirir ne icicr midem bulanır durur devamlı eğer bı daha düşerse fincnala bastir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Evet bende duymuştum onu
0 oy
tarafından
Benmde sürekli düşer bn parmagmla bakarım atmıyosa bi ignegi çay tbagına koy suyu koy parmağını iğneye koy bildiğin süreleri oku suya üfle pargmla iğnegi kaldr salla kaç defada sllarsan k kadar diştüğü günü anlarsın ben hep bu şekilde yaparım ertesi gün iyileşirim
(25 puan) tarafından
Anlamadım tam canım ya daha detaylı wnlat lütfen yapım :(
tarafından
Çay tabağına su koy içine dikiş iğnesini koy parmağını iğneye koy bildiğin süreleri oku suya üfle sonra iğneyi al suyu içir
0 oy
tarafından
Küçük çocuklarda oluyor mu ki canım kardeşimin hep düşer annem yapar
(25 puan) tarafından
Bende bilmiyorum ama kismasina annem göbek düşmüş dedi :(
0 oy
tarafından
Benim cok duser ama kucuk daha oglun onda olur mu bilemedim alerjisi faln mi var acaba
(25 puan) tarafından
Yok canım çocuğa yapılmayan test kalmadı :( hiç birşeyi yok usutmemis bile neyi var bilmiyoruz
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Bendede olurdu yere düz uzat bacaklarını kivirsin baş parmaginla hafif bastır tutuyorsa düşmüştür parmağını yarimsaat bastır geçiyor kız 
(25 puan) tarafından
Aç yok fark edermi canim
(7,369 puan) tarafından
Valla farketmiyor canım benim hemen geçiyordu
0 oy
(2,568 puan) tarafından
Bizim bir akrabada olmuş okutmuşlar geçmiş

İlgili sorular

+4 oy
7 cevap 165 göst.
14 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,530 puan) tarafından soruldu
0 oy