Ama sadece his kızlar hiç yakalamadim. Telefonu akşama kadar ortada hat dokümanlarına bakıyorum yok. Bu hissi 2 senedir yaşıyorum her saniye teline bakıyorum bir gram bir şey bulamadım. Aklıma takılan ise şu hani derler ya kadın hissediyorsa doğrudur diye. Yok bulamıyorum Google geçmişi Gmail postlari facesi her şeyi elimde ama yok şüphelerim gün geçtikçe katlanıyor. Nasıl bulurum evede asla geç gelmez işi olmadığı gün kahveye bile gittiğini görmedim hiç. İşi yokken sabahtan akşama kadar evde. Hatta kendisi diyor kalk giyin çocukları parka götürelim çarşıya çıkalım vs diye. Ama bir şeyler hissediyorum. Bizden başka kimse ile gezmez 1 arkadaşı dahi yok sevmiyor çünkü öyle şeyleri alkol alsa bile eve getirip içiyor artık asla dışarı çıkmıyor. Şüphe kısmına gelecek olursak kaç gündür klavyesine bakıyorum hani daha önce yazdığımız kelimeler otomatik olarak çıkıyor ya. Bunda da seni" yazdığınız zaman otomatik olarak çok özledim diye devam ediyor. Akşam belli saatten sonra cevap vermiyorum biliyorsun diye cümlede çıktı otomatik olarak. Insta yok Twitter yok kaygılarım artıyor her geçen gün.