+1 oy
497 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Babaannem bugün vefat etti. Amcamla kalıyordu ve babam anlatır hep çocukluğundan beri hep amcamla arasında ayrımcılık yapmış hep onu korumuş babamı düşünmemiş inadına yapmış. Sadece bir tane amcam var. Onunla da 15 yıldır görüşmüyor. Babaannem hep babama kötülük etmiş babamda bana kötülük ettiniz hakkımı helal etmiyor demiş. Babam her kandilde ya da her annesi hasta olduğunda gidip görmek istedi ama amcam izin vermedi kendisinde kalıyor diye engel oldu. Bugün deni vefat etmiş akrabalar söyledi ve babamda amcalara gitti son kez görmek için o da amcan içeriye almamış izin vermemiş. Akrabalar demiş annesi oğlu son zamanında görün diye amcam engel olmuş babamda geri dönmüş bana yaşattığının aynısını sen yaşa demiş. Yarında cenaze namazı var ama babam gitmeyecek. Çok kötü yaa. 

12 Cevaplar

+1 oy
(6,157 puan) tarafından
Gunahi amcanın başınız sağolsun canım  cenaze yıkanırken girsin karışamaz orda  
tarafından
Kavga çıkartır. Babam üzerine düşeni yaptı gerisini o düşünsün
-Reklam-
+1 oy
(2,568 puan) tarafından
Allah soğuk sabırlar versin. Annesinin de bu kadar müdahale etmesine izin vermesi sonucu bu şekile getirmiş. 
tarafından
Aynen öyle ben az çok hatırlıyorum hep amcamı savunur hep onun için herşeyini verirdi ama babama ise tam tersi. Amcama dayanak olduğu için sonuç böyle oldu
0 oy
(337 puan) tarafından
Ölünün arkasından kotu konuşulduğu zaman melekler saçlarından tutup çekiyormuş kalk şahitlerin konusyor diyorlarmis o yüzden rabbim merhametiyle muamele etsin
tarafından
İns dogrudur içimin yağları eridi
tarafından
Korktum. Allah sorusunu kolaylaştıraın ama babamın canını çok yakmış
(337 puan) tarafından
Azap zor canım heleki ebediyen o yüzden kötü de olsa ölen kimsenin arkasından konuşmamak lazım diyolar
tarafından
Kimsenin yaptığı yanına kar kalmasın
(4,385 puan) tarafından
hamzanin annesi gerçekten mi.
(337 puan) tarafından
Evet gerçekten
(1,139 puan) tarafından
Bunu ilk defa duydum çok korkunç.hadis mi sahih mi kaynağı nedir
0 oy
(14,147 puan) tarafından

Allah Allah ya :(basiniz sağ olsun 

0 oy
(1,484 puan) tarafından
Nasl ya karışmaya hakkı yokki baban son görevini yapmaya çalışmış sonuçta günahı onların  boynuna 
tarafından
Aynen öyle babam kandilde gitti annesini görmeye umreye giderken gitti düştü gitti ama kendi oğlu hasta oldu babaannem hiç gelmedi bile gördüm ama gitmedim dedi bu da babamda bir travma yarattı
0 oy
(1,879 puan) tarafından
Benim amcamı anlattın resmen tek fark o anasınada bakmıyor kovuyor ama babaannemin ağzında hala onun adı babam hiç önemsenmeyen evlat. Aynı şekilde 15 yıldır küsüz Allah vijdan merhamet versin gerçekten bu nasıl bi acımasızlık ya. Yarın cenaze defnedilirken gitse karışamazki evi değil sonuçta 
tarafından
Kavga çıkartır. Kadın 10 gündür can çekiliyormuş bütün akrabalar söyleyelim o da oğlu demişler hiç kimseye izin vermemiş söylemelerine o da bugün haberimiz oldu bugünde vefat etmiş
(1,879 puan) tarafından
Allah onu bildiği gbi yapsın umarım babana muhtaç olmadan ölmez.
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Benimde bir amcam var sere.fsizin tekidir. Yaşlı başlı adam utanmadan babamla uğraşır hala. Babam da sessiz sakin biridir. Kope.k ölse bı tane Fatiha okumayacagim arkasından.  Yanımda can cekisse ambulansı bile aramam onun için. Yani hep diyorum Allah korusun babama birşey olsa sokağından bile geçirmem onu. Bak yine sinirlendim keşke ölse
0 oy
(4,385 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin 
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Amcan kim  ya  ben  olsam  döver  yine  giderdim öyle  şey mi olur  bu nasıl  kindir amcandaki böyle  günde  insan  böyle  birşeyi nasıl  yapar  kardeşine  düşman  bile  gelse  alınır  eve 
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Ah ah ah. Babanneniz ne ektiyse onu bicmeye daha teslim olmadan baslamış ne yazıkkı. Babanıza cok uzuldum. Amcanızınmgünahı da boynuna. Ne olursa olsun annesini görmeye gelen bir evlat vardı
0 oy
(3,952 puan) tarafından
Başınız sagolsun.

eden bulur canım sabretsin baban
0 oy
(9,232 puan) tarafından
Allah amcanın cenazesıne kimseyi nasip etmesin tek imam gömsğn onu insallah
tarafından
İnşallah. Babamda bana yaptığının on katını Allah sana yaşatsın demiş.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,471,732 soru

24,102,663 cevap

332,515 kullanıcı

...