0 oy
511 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (95 puan) tarafından
1 aylık bebeğim ameliyat oldu 2.5 oğlum var ve eşim hiç bir şekilde bana yardımcı olmuyor eşim bu aralar kahveye de gitmeye başladı iş yerinden izin aldı ama milletin peşine gdiyor kaynım gece yarıları 12.53 den gece 1 gbi arat eşimi ***** ***** ne ypiyon der az önce kaynanmla konuşuyorum beni yarın kahvaltıya. Çağırsinlar dedi ya hergun bize gelip karnını doyuruyor eşimle resmen 40im çıkmadı dikislerim zaten sızlıyor oğlum bir yandan bebeğim bir yandan bunlar bir yandan eşimle çok büyük tartıştım dedim yeter adam hiç bir şekilde beni takmıyor 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından

Allah merhamet vicdan versin ya. Daha 40 ı çıkmamış kadınsın yazıktır. 

(95 puan) tarafından
Yemin ederim birde sürekli bize gelir yenge öyle karnım aç ki der halbuki gezer tozar karnını doyurmaya bize gelir gece yarıları arar telefon sesine uyanıyoruz
tarafından
Allah yardımcın olsun kardeşim. Üzüldüm vallahi. Ama eşin yapması gerekeni yapsa bak bakalım böyle yapabilecek mi
(95 puan) tarafından
Çok haklısın canım
-Reklam-
0 oy
(746 puan) tarafından
İnsanlar kendilerien gelin alirken hizmetci aldim zannediyor. Gercekten soguyorum bu tur insanlardan. Geldiklerinde sen soyle agriyor iyi degilim de. Birazda suratsiz davran. Bu ne yaa
(95 puan) tarafından
Ya bugyn bile bizdelerdi dedim ağrım çok var 2.5 yaşındaki oğlumla ilgilenemedim bebeğim ameliyatlı onun aglamasiyla uğraşıyorum Allah'tan ölüm istiyorum kurtarsın beni bıktım eşim arkamda olsa böyle olmaz
(1,735 puan) tarafından
Öyle ölüm falan deme, sana bişey olsa yavrularının hali ne olur bi düşün. Eşinin ve ailesinin huyu düzelsin diye dua et
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Zıkkımın pekini yesin köpek. Kırklı karının evinde ne işi var koca öküzün. O camış kocanda hayır yok kı. İzin almış kahvede sürtüyor. Kafasına ıstaka yiyesice
(95 puan) tarafından
Dua et canım rabbim imtihanımi kolaylastirsin
0 oy
(1,381 puan) tarafından
Cam çerçeve indirmiyosan helal olsun iyi sabır varmış 
(95 puan) tarafından
Yapmamak için zor tutuyorum kndimi canim
(1,381 puan) tarafından
Allahm derdine derman olsun inşallah canım
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Kimsede değil eşinde suç Allah ona merhamet versin 
0 oy
(1,484 puan) tarafından
Hadi esin düşünmuyo yahu kaynanandami düşünmuyo ya kaynanama karşı pek haz etmem ama kadın bu konuda böyle deil çok şükür 
0 oy
(1,699 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım inşallah 
0 oy
(473 puan) tarafından
Gelince ona hazırlat kahvaltıyı , kapan odana cocugunla onunla ilgilen , nasıl bir anlayissizlik Allah'ım, çok merakliysa eşin de hizmet edebilir anasına.
0 oy
(1,325 puan) tarafından
Gelsin sana aç kalsın hazırlama bak çocuğuna bebegine kahvaltı derse mutfak orda de hazırladı bizde yiyelim de böyle kaynanaya hak bunlar kocanida alma eve gece geç gelirse yat uyu çocuklarımla vermeyin bu kadar yüz ya 
0 oy
tarafından
Sesini cikar ezdirme kendini. Ne isi var 2 bebeli daha 40 i cikmamis kadinin evinde kahvaltida. Zikkimin kokunu yesin. Valla kendine ve cocuklarina bak canim, fazlasini yapma, onlar uyurken dinlen, birak isi gucu karninizi doyuracak bisi yap tamam..biri gelirse de kapan odaya emziritorum de uyutuyorum de kendileri yapsinlar. Ne dusuncesiz insanlar ya..sen dikenlerini cikar biraz ki silkelensinler.

İlgili sorular

0 oy
62 cevap 2,503 göst.
0 oy
59 cevap 2,026 göst.
18 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde 23Zeynep23 (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 2,722 göst.
2 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Yusuf Eymenin annesi (148 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 173 göst.

Kategoriler

1,469,153 soru

24,068,339 cevap

330,493 kullanıcı

...