0 oy
143 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Anneler ya bebeğimi emziriyorm ama herkes kilo vermiş süt ver diyor bende ebeye sordum kilosu boyu normal ama istersen devamsutu verebilirsin dedi bu devam sütü nee yada takviye ne vereyim 

3 Cevaplar

0 oy
(7,369 puan) tarafından
Canım bim ve a101 de üstünde devam sütü yazıyor zaten alıyorsun 
tarafından
Onlar gaz felan yapıyor mu canım peki normal süt demir emilimi azaltıyor us ya yada nasıl vermeliyim
(7,369 puan) tarafından
Kilosu ne kadar canım bu sütü önerdi sana bebekler için özel süt canik onlar içlerinde laktoz yok şişkinlik gaz yapmaz
tarafından
Valla canım 1 yaş kontrolunde 11 Di gaz yapmıyor sa onu kullanayım canım nasıl ne kadar vereyim mesela hatta Bi gün markette görmüştüm üzerinde vitamin yazıları olan galiba bahsettiğin canim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım ek gıda almıyor mu zaten besleyıcı seylerı daha cok versen kılosu ne kadar kı az dıyorlar
tarafından
Canım tartıda 11 çıkmıştı en son ama onlar dış görünüşe göre söylüyor sanrm ama Bi aydır tartilmiyor ek gıda veriyorum ama millet işte kafama takıldı illa süt ver ondan zayf diyorlar
(457 puan) tarafından
14 aylik 11 kiloysa öp basima koy bmce kilosu iyi
tarafından
E kılosu gayet ıyı bence
tarafından
Bende gece çok sık uyanınca emin olamıyorum canım ama 4 kg doğmuştu zaten
0 oy
tarafından
Yemek yemesi nasil sut verme bence yemek yiyorsa ona biraz dus nasilsa emiyor
tarafından
Çok şükür canım yani gün günü tutmuyor ama yiyor ebe de normal dedi ama çevremdekiler hep süt vermiş ya illa ver gece ondan sık kalkıyor dur felan diyor
tarafından
Paket süt ne kadar fayda veriri inan ki onlar sut bile degil süt tozu. Sutcu falan varsa onlardan al ama sut olarak degilde yogurt yapip versen daha yararli. Sutu sut olarak tuketmek israfdir demis buyukler en guzeli yogurt peynir benimde 16 aylik var sut urunlerine alerjisi var yeni yeni yogurt peynir veriyoruk sut vermedim.hic cunku faydasi yok yani
tarafından
Peki gece uyanması nasıl
tarafından
Sık uyaniyor.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 373 göst.
1 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eymenciginannesi (216 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 357 göst.
21 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Eslem lavanta (191 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 110 göst.
8 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde ahlas04 (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 106 göst.
12 Ekim 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde aysnrtrz (10 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,554 soru

24,462,560 cevap

354,699 kullanıcı

...