0 oy
248 göst.
Diğer kategorisinde (7,369 puan) tarafından
Kizlar postun kapandı link attığım için

Kahvem FORX5 DANIŞMANIM ZUHAL YİGİTOĞLU 

TAM 5 kilo verdim kahve iştahımı kesti resmen zorla yiyiyorum ağız kuruluğu yaptığı için 3 buçuk litreye yakın su içiyorum bide evde egzersiz uygulamasını telefonuma indirdim bu şekilde verdim link atamıyorum isteyene özelden atarım danışmanın linkini 

Aslında trendyoldan aldım kahveyi ama danışmanım o kadar iyi yönetiyor ki ve kahve hakkında sorduğum sorulara tek tek cevap veriyor ki danışmanimdan 2. Kutuyu aldım 

6 Cevaplar

0 oy
(8,180 puan) tarafından
Kaynanam da zayıflama çayı kullandı bütün kan değerleri alt üst olmuş 4 ay filan kullandı kullanmadan önce kanına baktirmisti normaldi çayla 18 kg verdi 
(7,369 puan) tarafından
Ben kahve kullanıyorum canım içindekileri de okudum ki ben vermeyene kadar kimseye de onermedim kendim görecem sonra söyleyecek dedim
(8,180 puan) tarafından
Kaynanamin kullandığı çayda da hep memnuniyet yorumları vardı danışman da vardı ama ileriki zamanlarda yavaş yavaş zarar veriyor çünkü bağırsak hızlandırıcı şeyler oluyor
(7,369 puan) tarafından
Valla canım son çare bunu deniyorum benim arkadaşım yaklaşık 33 kilo verdi bu kahveyle bende ondan gördüm aldım
-Reklam-
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Zayıflamana cok sevındım ama Kullandıklrınız cok zararlı ılerkı yaşlarda zararını görürsun 
(7,369 puan) tarafından
Valla canım içinde tarçın kiraz sapı kimyon maydonaz sapı vs var
0 oy
tarafından
Canım bu kahve 1 ay mı gidiyor sana ? 

Ve oğlum 15 aylık Bende kullanabilir miyim danışmanı nereden bulabiliriz ben bir tane danışmana yazdım ondan mı almalıyım? 
(7,369 puan) tarafından
Bende danışman var istersen linkini atarım her türlü bilgiyi verir tek kutu 1 ay kullanılıyor ben kilo verene kadar kimseye onermedim kilo verince yazdım
tarafından
Tamam linki bana atarsan sevinirim
0 oy
tarafından
Ben de bunu anlamıyorum,zaten su içsem az yesen zayiflayacaksin niye vücuduna başka madde sokuyorsun ki
(7,369 puan) tarafından
Canım iştahımı kestiği için zaten az yiyiyorum öteki türlü kendimi duramıyordum suyu da normalde fazla icemiyordun ağız kuruluğu yaptığı için su içiyorum sürekli
tarafından
Ama ne kadar zararı var farkında değilsin canım, sizin için diyorum ben sonradan üzülmeyin diye.
Her şey bizde bitiyor, ben keyfi olarak kilo aldım sonra alışamadım beğenmedim ve 1 aya yakın bir zamanda 13 kilo verdim ve hiç katkı maddesi kullanmadım
(7,369 puan) tarafından
Canım çok denedim veremedim birde bunu deniyorum bakalım arkadaşımda bunla  yaklaşık 33 kilo verdi bende onda gördüm
0 oy
(2,518 puan) tarafından
Msjin gelmişti galiba göremedim. Bende diyorum niye kapandi
(7,369 puan) tarafından
Linkten canım kapandı ben başta kimseye onermedim beni bilen arkadaşlar bilir verirsem önereceğim dedim verdim çok şükür
(2,518 puan) tarafından
Umarım istediğin kiloya düşene kadar kararlı olursun ve umarım bende istediğim kiloya çıkana kadar kararlı olurum :)
(7,369 puan) tarafından
İnşallah canım ben memnunum şuanda
0 oy
(9,232 puan) tarafından
Kan degerlerine bktır onlar cok saglıklı degıl
(7,369 puan) tarafından
Valla canım içindekileri okuyup içiyorum ben zaten tarçın maydonz sapı kiraz sapı vs var içinde bunlarında kansızlık yaptığını düşünmüyorum
(9,232 puan) tarafından
Sadece yurıyusle 6 kılı verdım ben yeme içme dewam
(7,369 puan) tarafından
Bende evde egzersiz yapiyorum ben fazla yürüyüş yapamam canım çünkü burda yürüyecek yer yok kızımda 21 aylık Arabalar vızır vızır onu da tutamıyorum
(9,232 puan) tarafından
Eskı ewımde bende sen gıbıydım musaıttı aslında ama oyle coknkoğek vardıkı saldırıyorlardı ewde dura dura oldum kocaman:) dogumdan sonra 76 kalmıstım gıtmedı bıttı şimdi 68 m bi ferahım bı rahatım kat kat olan bir yerim kalmdı
(7,369 puan) tarafından
Aynen canım kilo hep zarar

İlgili sorular

+2 oy
12 cevap 1,063 göst.
+1 oy
5 cevap 403 göst.
31 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Avokado (1,183 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,206 göst.
4 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Zeynep bahar (29 puan) tarafından soruldu

Kategoriler