0 oy
187 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (80 puan) tarafından

Hayırlı akşamlar kızlar..LCW indirim kuponu olan varsa rica etsem verebilir misiniz.. teşekkürler:)

3 Cevaplar

0 oy
(80 puan) tarafından

En İyi Cevap

• Olan yok mu kızlar..yada bu kod nasi alınıyor birisi bana anlatabilirse sevinirim:)
(3,460 puan) tarafından
Uygulamaya girince ekranda çıkıyor kendisi canım. Çıkmıyorsa o gün kupon vermediler demek ki. Ben girdim bugün çıkmadı mesela
(80 puan) tarafından
Hee peki hergun girmeli miyim yani canım.. uygulamayı indirdim de bende şimdi çıkmadı..olan varsa aslında çok gzuel olacak.. çocukların okul formalari için kullanicam inşaallah..tesekkur ederim cevabın için..hayırlı geceler:)
(3,460 puan) tarafından
Rica ederim ne demek  Bugün bütün ürünlerde kargo bedava var o yüzden kupon çıkmamış olabilir. Her gün girersen çıkabilir her gün kupon. Ekrandaki alanı kazıyıp kodu kopyalaman gerek.
(80 puan) tarafından
Heee.... anladım canım çok teşekkür ederim.. hayırlı geceler:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende vardı aslında ne oldu bilmiyorum inanki silmişim galiba aradim bulamadım yarını bekle canım olursa veririm akşam da zaten kargo bedava oluyor o zaman kullan daha iyi okuyor 
tarafından
Senden de Allah razı olsun canım aklımdasın sabah çıkarsa yazarım sana hayırlı geceler Allah rahatlık versin inşallah
(80 puan) tarafından
Tamm canım.tseekkurler.sanada.. hayırlı gecelerin olsun inşallah.:)
tarafından
Ayy canım verdi canım kupon ama %10 işine yararsa vereyim FKAMTBA6A10
(80 puan) tarafından
Allah razı olsun canim düşünmen yeter..aklıma gelmesi..:)sağolsun dün gece burdan bı arkadaş verdi de onu kullandım.. teşekkürler:)
tarafından
Sevindim canım güle güle kullan
0 oy
(415 puan) tarafından

image

inşaallah geç kalmamışımdır 
(80 puan) tarafından
Allah razı olsun.kullandim.tam da istediğim oldu hemde.. teşekkürler.. hayırlı geceler:)
(415 puan) tarafından
Rica ederim işe yaramasına sevindim güzel günlerde kullanın inşallah :)
(80 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım:) minnaklarin okul ihtiyaçlarına gitti bile:):):)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 125 göst.
8 Kasım 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mvbr (551 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 116 göst.
10 Eylül 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Ysmn37 (80 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 148 göst.
25 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Muazzez Ersoy (336 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 145 göst.
19 Haziran 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nisa1993 (52 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,410 soru

24,138,912 cevap

334,418 kullanıcı

...